23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt job? Vi søger en ny kollega til vores BMS-team

Kom på tur med maskinmester Mathias Lykke Andersen, og hør om hans arbejde med bl.a. at renovere og udvide Statens Naturhistoriske Museum, hvor der bag de enorme udstillingsrum gemmer sig flere store, komplekse teknikrum. Mathias er en del af vores skarpe BMS-team i København, og lige nu søger gruppeleder Mikkel Skipper flere kolleger til teamet.

Du er sandsynligvis et godt match, hvis dit faglige hjerte banker for BMS, funktionsafprøvning og commissioning, og hvis du motiveres af at samarbejde med andre faggrupper, hvor I sammen får ambitiøse tekniske løsninger til at fungere fra første dag.

Som rådgiver hos os, får du ansvar for egne projekter, hvor din indsats og viden skal sikre, at projekterne kommer godt i mål på BMS-området i samarbejde med kolleger fra andre afdelinger i EKJ. For selv om vi har et organisationsdiagram med en direktør i toppen og en række interne ledere, så er vi i praksis kendetegnet ved en flad struktur, hvor råderetten følger den medarbejder, som skal løse opgaven. Det, tror vi på, giver de bedste løsninger og den mest motiverende arbejdsdag. 

Læs mere og søg jobbet her: BMS-rådgiver, der kan realisere ambitiøse byggeprojekter (ekj.dk)

 – eller grib fat i Mikkel Skipper msk@ekj.dk, tlf. 27800131.

Læs mere om EKJ som arbejdsplads her

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419
P nummer: 1002664775

Kontaktperson

Mikkel Skipper
Gruppeleder
+45 27800131 msk@ekj.dk

Send til en kollega

0.079