23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3byggetilbud.dk-direktør: Produktet til vores håndværkere har aldrig været bedre

Landets førende formidler af opgaver til håndværkere har en forrygende start på 2024. Det glæder firmaets direktør.

Direktør for 3byggetilbud.dk, Jessie Krogsgård, er ikke i tvivl: Virksomhedens investeringer i markedsføring, branding og udvikling har båret frugt: 

”Det produkt vi tilbyder vores 1.600 håndværkerfirmaer, er bedre end nogensinde. Vores håndværkere har aldrig fået så meget for pengene, som de gør i dag.”  

Flere og bedre opgaver i ordrebøgerne 

3byggetilbud.dk har haft en flyvende start på 2024. April, som historisk set er en af opgaveformidlerens bedste måneder, bød på en vækst på 10 procent i antallet af modtagne opgaver sammenlignet med april året forinden. 

Samtidig er væksten særligt stor indenfor de større brancher. I indeværende år er væksten i tagentrepriser på 23 procent sammenlignet med samme periode sidste år, mens totalrenoveringerne står for 15 procent af væksten. Også tilbygninger, badeværelsesrenovering og klimasikring er eksempler på opgavetyper, der er i høj kurs.

”Vi har i en længere periode arbejdet på at vores tilknyttede håndværkerfirmaer skulle få flere af de større projekter i bogen. Både fordi, at de er dygtige til at udføre dem, men også fordi håndværkernes fortjeneste ofte er bedre på de større projekter. Den indsats kan vi for alvor høste frugterne af nu,” siger hun.

Højere gennemsnitspriser på vundne sager

3byggetilbud.dk, der formidler alle former for renoveringsopgaver i hele landet, kan også mærke, at gennemsnitspriserne på vundne opgaver stiger.  Fra januar til maj 2024 er gennemsnitsprisen på en vunden opgave indsendt til 3byggetilbud.dk på 50.917 kroner. Det er 8 procent mere end hvad gennemsnitsprisen var i samme periode i 2023. 

Samtidig har 3byggetilbud.dk fået 36 procent flere tilbagemeldinger på, at en håndværker er valgt til at udføre opgaven, når årets første fire måneder sammenlignes med de første fire måneder i 2023. 

”Det er et udtryk for, at vi har gjort rigtig mange ting rigtigt i lang tid. Årsagerne er massive investeringer i markedsføring, lanceringen af en app til vores håndværkerfirmaer, bedre kvalitetssikring af vores opgaver, og så har vores portefølje af tilknyttede håndværkerfirmaer heller aldrig været bedre. De er dygtige til at vinde opgaverne, og de leverer kvalitet og glade bygherrer, ” udtaler Jessie Krogsgård. 

”Sammenfatningen af det gør, at vi på alle plan står stærkere end nogensinde.”

Er du håndværker?
På 3byggetilbud.dk kan du læse mere om det at samarbejde som håndværker med opgaveformidleren. 

 

3byggetilbud.dk A/S
Antonigade 4, 4.
1106 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26832624
P nummer: 1009391483

Kontaktperson

MC
Maria Carlsen
Kommunikationschef
+45 26740636 mac@3byggetilbud.dk

Send til en kollega

0.032