23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

Og ved du hvordan man løser dem?

I evalueringen af et byggeprojekts succes, er der en lang række afgørende faktorer, som spiller ind. Er projektets tidslinje blevet overholdt, samtidig med at de krav som bygherre har stillet er opfyldt? Er projektets omkostninger oversteget det forudbestemte budget? Er kontraktens specifikationer blevet overholdt, og er konflikter hermed undgået? Udfører den færdige bygning sin tiltænkte funktion problemfrit, når det afleveres til kunden?

Desværre rapporterer en betydelig andel (68%) af totalentreprenører, at de støder på udfordringer i projektets afslutningsfase og at byggekvaliteten påvirker den økonomiske bundlinje. At udføre projekter med en tydelig forpligtelse til kvalitet garanterer ikke kun potentielle fremtidige samarbejder, men beskytter også mod dyre fejl, der kræver omfattende ekstra arbejde.

Høj byggekvalitet optimerer projekteffektiviteten og gør det dermed lettere at få arbejdet til at forløbe gnidningsfrit inden for den fastsatte tidsramme uden behov for dyrt omarbejde. Derudover er spørgsmålet om sikkerhed altafgørende. En god byggepraksis forbedrer sikkerhedsprotokollerne og resulterer i slutprodukter, der udstråler både effektivitet og forlænget holdbarhed. 

Download vores Ebook og se hvordan de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management kan løses.

Indhold

  • Introduktion
  • De 10 mest almindelige udfordringer ved KS og Field Management
  • Udfordringerne – og hvordan de løses
  • Sådan forbedrer RIB Connex din kvalitetssikring
  • Hvad er næste skridt?
  • Om RIB
     

Download her 

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063