23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Designgulv hos Zleep Hotel ved Recharge City Horsens

Produktet der er anvendt, er Velosit SL502 Design i farven Hell Grau (Lysgrå) - en flydespartel med en høj slidstyrke, der gør den ideel til anvendelse i miljøer med slid og belastning.

Parkerings- og opladningscentret, Recharge City, åbnede i marts 2024. Det fordeler sig på et 270.000 kvm stort areal, hvor der foruden parkeringsområde også findes restauranter og tankanlæg tillige huses et Zleep hotel. Zleep Hotel Horsens har 164 værelser fordelt over fem etager, lounge- og morgenmadsområde samt bar og reception. Hotellet har adresse centralt i landet ved afkørsel 57 Horsens Syd på motorvej E45.

Det virker som et rigtig godt match for Horsens med Zleep Hotel og Recharge City, idet der længe har været mangel på værelseskapacitet i området.

Hos Velosit Danmark har vi i samarbejde med Erhvervsgulve Horsens hjulpet med selve beskrivelsen til opbygning af designgulvet samt forarbejde, hvorefter Erhvervsgulve Horsens har udført. Specielt forarbejdet var vigtigt, idet undergulvet ikke var specielt stærkt og ligeledes havde enkelte revner som på korrekt vis skulle fikseres.

Det krævede sin gulvmand, at spartle de store åbne rum hvor de store glaspartier ikke ligefrem gjorde jobbet nemmere, men ikke desto mindre har Erhvervsgulve Horsens udført et flot designgulv som både Zleep Hotel og vi som producent kan være stolte af.

Produktet der er anvendt, er Velosit SL502 Design i farven Hell Grau (Lysgrå) - en flydespartel med en høj slidstyrke, der gør den ideel til anvendelse i miljøer med slid og belastning. Efterfølgende er der anvendt en mat sealer fra Jontec Diversey, hvor vi fra Velosit Danmark har udarbejdet en drift og vedligehold.

Produktet, Velosit SL502 Design Hellgrau er godkendt hos Nordic Ecolabeling og findes i databasen for produkter til svanemærket byggeri og er ligeså Emicode EC1 Plus certificeret, hvilket er vigtigt for indeklimaet idet produktet anvendes indendørs. Der anvendes CSA cement som binder i produktet, som brændes ved 60% lavere energi end traditionel cement. Dette er blot en af grundene til, at denne passer godt til DGNB certificerede byggerier – og hvor lav VOC er ønsket.

Projektfakta

  • Bygherre: Recharge City / Zleep Hotel
  • Projektudvikler: Mortensen Gruppen / HM Entreprenør
  • Entreprenør: Erhvervsgulve Horsens
  • Omfang: 600 m2

 

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576
P nummer: 1026208587

Kontaktperson

NS
Nikolaj Sørensen
ns@velosit.dk

Send til en kollega

0.047