23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Helstegt pattegris, sol og sommerstemning i Holbæk

De 12 nye og topmoderne lejligheder på Labæk er afleveret efter en gennemgribende modernisering og energirenovering. Nu er arbejdet på Byg33’s boligejendom på Borchsvej så langt, at man også kan begynde at se resultatet her. Skou Gruppen, som gennemfører arbejdet på begge ejendomme i én totalentreprise, havde derfor inviteret naboer, beboere, håndværkere, rådgivere og bygherre på frokost.

Totalentreprisen, som blev påbegyndt i april sidste år, omfatter en meget gennemgribende modernisering og energirenovering fra yderst til inderst og kælder til kvist af to af Byg33’s ældre boligejendomme i Holbæk.

Skou Gruppen har nu været i gang med projektet i godt et år, og det kan ikke undgås, at både beboere og naboer bliver generet en smule af byggeriet, som foregår, hvor vejene er snævre og pladsen trang.

Midtvejsfest i fint vejr blev et tilløbsstykke

”Her midt i projektet er beboere i Labæk-ejendommen allerede flyttet ind i deres nye topmoderne boliger. Og vi er så langt med ejendommen på Borchsvej, at vi kan lade kommende beboere og nysgerrige naboer kigge ind i den første opgang og se den første færdige lejlighed,” siger Roland Hansen, som er Skou Gruppens projektleder.

”Med en helstegt pattegris, nogle gode grillpølser, salat og forskellige sodavand kan vi få sagt tak til håndværkere, rådgivere og bygherre for det gode samarbejde. Vi kan sige tak til beboere for deres forståelse for genhusning og byggerod. Og vi kan sige tak til naboerne for deres tålmodighed og lån af tilkørselsveje og vendepladser,” tilføjer han.

Skou Gruppens invitation blev godt modtaget. Mere end 60 mennesker fandt vej til buffeten og de to langborde i udkanten af byggepladsen i det fine forsommervejr.

En meget gennemgribende renovering

Byg33-projektet er renovering og modernisering af 12 lejligheder på Labæk og 40 lejligheder på Borchsvej i Holbæk. Udvendigt bliver begge bygningerne efterisoleret, får nye skalmurede ydervægge og nye vinduer samt nyt tag. Der monteres solpaneler på ejendommene, og bygherren installerer opvarmning med luft-til-vand-varmepumper.

Indvendigt bliver boligerne også gennemgribende moderniseret med nye køkkener, nye badeværelser, nye gulve og bedre lydisolering. Indeklimaet forbedres med efterisolering og nye ventilationsanlæg.

Nogle af boligerne bliver mere handicap- og ældrevenlige. Der installeres elevator i begge bygninger, og en del af lejlighederne får bedre ruminddeling og mere plads ved at lægge mindre lejligheder sammen. I en del af lejlighederne skal etageadskillelsen desuden forstærkes.

Tæt på helt nyt byggeri

”De to ejendomme er opført i 30’erne og 60’erne efter datidens byggekrav. Den igangværende renovering er den mest gennemgribende, vi kan foretage uden at bygge nyt. Resultatet bliver så godt som nye ejendomme både ude og inde. Det er et stort projekt med mange involverede fag og meget planlægning og koordinering. Jeg er stolt af vores medarbejdere, som dygtigt holder projektet og tidsplanen på sporet,” siger Skou Gruppens administrerende direktør Martin Skou Heidemann.

Med på projektet er ud over Skou Gruppens byggeledelse op til omkring 40 håndværkere, Monoark, Sweco (tidligere OJ Rådgivende Ingeniører) og Kuben Management som repræsentant for Byg33.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Kuben Management, vores ingeniør, arkitekt og alle håndværkerne. Derfor er det en fornøjelse at arbejde med byggeriet, og det resulterer i gode løsninger. Jeg er meget stolt af den flotte ejendom, vi allerede har afleveret på Labæk,” siger Roland Hansen.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Martin Skou Heidemann
Adm. direktør, Partner
+45 28358015 ms@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.047