23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Største lift til største byggeri

Facadebeklædning øverst oppe i nybyggeri i Odense klares med en 28 meter tysk PB Platforms saxlift ”med dansegulv”

Stort byggeri kræver stort grej, hvis det skal foregå effektivt. Det skal det, når service- og entreprisevirksomheden Odense Byggeservice A/S er med til at bygge en helt ny bydel i Odense. Og ikke mindst, når der er tale om det største ejendomsbyggeri i det centrale Odense nogensinde. Så kan der godt blive behov for en lift, der kan flytte både mandskab og materialer op i højden. Tilmed en af de største af sin art i Danmark.

”Vi har lejet en PB Platforms-saxlift med en arbejdshøjde på 28 meter hos STARK Udlejning Odense, som gør det muligt for vores folk at lave facadebeklædning øverst oppe på en af de nye bygninger i Gartnerbyen. De skal helt op over facadens mursten og lave et bånd, og det går fint med den store lift”, fortæller Mathias Ørskov, som er afdelingsleder for entreprise hos Odense Byggeservice.

”Vi lejer tit materiel hos STARK. PB-saxliften er i den store ende. Den giver vores facadefolk mulighed for at have mange materialer med op. Transporten op til de 28 meter foregår stort set lydløst, da saxliften kører på el”, siger Mathias Ørskov.

Det er ikke for meget sagt, at der er plads til både håndværkere, værktøj og materialer i liftens mandskabskurv. Løftekapaciteten er 900 kg, og med en størrelse på 8,40 x 2,40 meter har liften format til at fungere som dansegulv. Det giver lige godt 20 kvadratmeter til arbejdsplads.

STARK og Scantruck

Odense Byggeservice’s mandskab nøjes med at koncentrere sig om beklædningen af de store facader i det nye boligområde, som tidligere var et travlt erhvervsområde med hovedsæde for GASA, som importerer og eksporterer blomster og planter. Deraf den nye bydels navn Gartnerbyen.

Da byggeselskabet bad STARK Udlejning Odense om at finde en løsning på at få folk og materialer op til en sikker arbejdsplads i højden, tog sælger Steffen Larsen kontakt til kundekonsulent Claus Odgaard hos Scantruck Rent2Rent. Scantruck er en stor leverandør af maskiner til STARK. Og hvis nogen kunne levere en 28 meter saxlift, måtte det være Scantruck, vurderede Steffen Larsen med 27 års erfaring i udlejningsbranchen.

”Vi har et bredt samarbejde både med Odense Bygningsservice og Scantruck Rent2Rent. Selv har vi ikke materiel i den størrelse. Odense er jo ikke just en højhus-by. Derfor måtte vi have hjælp fra Scantruck”, forklarer sælgeren hos STARK Udlejning Odense.

Ingen støj – ingen røg

Stark er inde i en stor vækst på udlejningen i hele landet og er blevet en af de større udlejningsspillere på det danske udlejningsmarked.

”Det er naturligvis den største saxlift, vi hidtil har haft ude at køre. Foruden arbejdshøjden på 28 meter, har PB Platforms S280-24ES 4x4 flere åbenlyse fordele. En af de væsentlige er, at den er eldrevet og dermed hverken støjer eller udleder CO2. På trods af størrelse, er den samtidig nem at arbejde med. Maskinen har en følsom proportionalstyring til både at løfte, køre og sænke, som gør den meget manøvredygtig”, siger Steffen Larsen.

Hos Scantruck glæder kundekonsulent Claus Odgaard sig over, at han havde materiel til at hjælpe STARK og dermed Odense Bygningsservice.

Ny kæmpelift på vej

”Saxliftene fra PB Platforms er blandt de største på markedet. PB Platforms er Tysklands førende producent af kompakte arbejdsplatforme og matcher altså fint ønsket om at komme op og arbejde i 28 meters højde. PB S280-24ES 4x4 kan kun glæde sig over værdigheden som Danmarks højeste saxlift kort tid endnu. Scantruck har 25 nye lifte på vej fra PB Platforms, og blandt dem er også en saxlift med 32 meter arbejdshøjde”, fortæller Claus Odgaard.

Siden Scantruck lancerede Rent2Rent-afdelingen for 10 år siden, er den vokset støt i kapacitet på maskiner.

”Vi har over 1000 maskiner i Rent2Rent-flåden, og stort set alle udlejningsfirmaer bruger os da også som buffer. STARK i Odense er en af de udlejer, der tager godt fra”, siger Claus Odgaard.

 

Læs mere om PB Platforms S280-24ES 4x4 her

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.046