23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indulak A/S: Ekspertise inden for overfladebehandling og pulverlakering

Indulak A/S er en virksomhed, som arbejder inden for industriel overfladebehandling af aluminium og stål. Med en historie, der strækker sig tilbage til 1889, har Indulak opbygget en stærk position i branchen ved konstant at være på forkant med den teknologiske udvikling. Som den første lønlakerer i Danmark introducerede virksomheden pulverlakering allerede i 1960'erne, hvilket har gjort dem til specialister på området.

Avancerede behandlinger og høj kvalitet


Indulak tilbyder en bred vifte af overfladebehandlinger, herunder pulverlakering af både aluminium og galvaniseret stål. Virksomheden anvender de nyeste teknologier og har faciliteter, der kan håndtere emner op til 8 meter i længde, med et tværsnit på 1,8 x 1,25 meter og en maksimal vægt på 500 kg. Pulverlakering hos Indulak sikrer enestående korrosionsbeskyttelse, slag- og ridsefasthed samt en række forskellige overfladefinish muligheder, herunder metallic- og strukturpulvere.

Kvalitetskontrol og GSB-certificering


For at sikre den højeste kvalitet gennemgår alle emner en grundig kvalitetskontrol. Indulak er GSB-certificeret, hvilket betyder, at de overholder strenge europæiske standarder for overfladebehandling. Dette giver dem mulighed for at tilbyde op til 25 års garanti på overfladebehandlinger af aluminiumsemner.

Effektiv logistik og hurtig levering


Indulak lægger stor vægt på effektiv ordrebehandling og hurtig levering. De tilbyder standardlevering inden for maksimalt 5 arbejdsdage og ekspreslevering inden for 24 timer. Dette gør dem til en pålidelig partner for virksomheder, der har brug for hurtige og effektive løsninger.

Dedikerede medarbejdere og kundeservice

Med 23 dygtige medarbejdere og faciliteter på 9.500 m² i Them, Silkeborg, er Indulak kendt for deres høje leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser. Virksomheden tilbyder også vejledning om transport og lagring af både rå og lakerede emner, samt vedligeholdelse og reparation af pulverlakerede overflader.

For mere information om Indulak A/S og deres tjenester, kan du besøge deres hjemmeside på www.indulak.dk

Indulak A/S
Klintevej 6
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647717
P nummer: 1002101395

Kontaktperson

PLJ
Peter Lynge Jensen
Direktør
plj@indulak.dk

Send til en kollega

0.047