23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MARTIN Maskiner i stål/beton konstruktion, fra Slejpner A/S

MARTIN har altid været en pioner inden for High-end maskiner til vores branche og vores serie af Formatsave, Høvle og Fræsere i stål/beton kombinerer avanceret teknologi, holdbarhed og præcision og naturligvis det ekstrem lave støj niveau.

Udløber
30. september 2024

Vi er stolte af at præsentere MARTIN´s træbearbejdningsmaskiner opbygget i stål/beton konstruktion. Denne kombination giver uovertruffen stabilitet og reducerer vibrationer, hvilket resulterer i mere præcis bearbejdning af materialerne og længere levetid for maskindele. 

MARTIN´s nyeste serie af maskiner opbygget i stål/beton tilbyder forbedret ydeevne med avanceret teknologi, der sikrer præcis bearbejdning af træprodukter. Med innovative features som automatisk kalibrering og justeringer i realtid, kan vores maskiner let tilpasses forskellige produktionskrav.

MARTIN´s høvle tilbydes med MARTIN´s  fuldståls Tersa høvlekutter, Xplane kutter med vendeplatter eller Secur-høvlekutter. Disse høvlekuttere er designet til at imødekomme forskellige behov og sikre optimal ydeevne og præcision i træbearbejdningsprocessen.

MARTIN´s fuldståls Tersa høvlekutter er kendt for sin fremragende stabilitet og præcision. Denne høvlekutter reducerer vibrationer og sikrer en glat og jævn overflade på alle typer træ. Med et hurtigt og enkelt skifte af knivene, sparer denne kutter både tid og besvær i din produktionslinje.

Xplane kutteren er udstyret med vendeplatter, der kan vendes og genbruges flere gange, hvilket forlænger kutterens levetid og reducerer driftsomkostningerne. Denne kutter er ideel til bearbejdning af både blødt og hårdt træ, og den sikrer en ensartet og glat finish.

Vores tykkelseshøvle, udstyret med disse avancerede høvlekuttere, giver jer muligheden for at vælge den bedste løsning til jeres specifikke behov. Med fokus på kvalitet, præcision og effektivitet, sikrer vores maskiner en optimal bearbejdningsproces, der kan tilpasses enhver produktion.

Hos SLEJPNER A/S tilbyder vi skræddersyede løsninger til vores kunder. Vores team af eksperter arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres specifikke behov og levere maskiner, der er tilpasset jeres produktionslinje. Vi tilbyder også omfattende træning og support for at sikre, at I får mest muligt ud af jeres investering.

Læs mere på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen

Slejpner A/S

 

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116
P nummer: 1002044978

Kontaktperson

EH
Erik Heilmann
post@slejpner-as.dk

Send til en kollega

0.063