23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grøn omstilling

Det er vigtigere end nogensinde før at finde måder, hvorpå vi kan reducere vores affald og bevare vores ressourcer.

Som et led mod den grønne omstilling og en mere bæredygtig fremtid har vi besluttet at gå med i et projekt omkring genanvendelse af arbejds- og profiltøj.

Vi ser helst, at vores aflagte tøj IKKE ender i genbrugsforretninger, så derfor kan medarbejderne nu aflevere det i RE:TURN kassen på lageret.

Det indsamlede tøj sendes til SOEX i Tyskland hvor fibrene bliver neddelt og brugt til bl.a. garn eller isolering.  Man kan også aflevere sit private tøj.

Ved at deltage i dette initiativ hjælper vi ikke kun med at reducere affaldsmængden, men vi understøtter også udviklingen af innovative løsninger inden for tekstilgenanvendelse. Sammen kan vi gøre en forskel og bidrage til en grønnere fremtid. 🌿

Vi håber, at alle vil være med til at støtte op om dette initiativ og hjælpe os med at bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at genanvende vores tekstiler på en ansvarlig måde.

_____________________________________________________________

Nyt domicilbyggeri - med fokus på energioptimering

Med fokus på energioptimering, minimalt materiale spild, gode akustikforhold og stadig med stor arkitektonisk frihed, kan du få opført et flot byggeri som også kan overholde de grønne krav som byggeindustrien skal overholde.


•    Minimal CO2-udledning
•    Opfylder lavenergikrav
•    Genanvendelige materialer
•    Minimalt materialespild
•    Varmepumpeløsning m/jordvarme
•    Vinduer m/3-lags lavenergiglas
•    CTS-styret ventilationsanlæg
•    Censor-styret lys i alle rum

Se eksempel på ovenstående byggeri her.


Ring på tlf. 9747 3600 eller kig ind på midtjyskalbyg.dk

Midtjysk Albyg - mere end en bygning

Vi står for solidt Midtjysk håndværk, men med projekter, der dækker hele landet. Vi er åbne, transparente og gør, hvad vi kan, for at du kan have fuld tillid til vores arbejde. Vi vil ikke bare bygge, men skabe løsninger, der løser udfordringer og giver arbejdsglæde - alt sammen i fællesskab med vores kunder.

Vi vil være med til at drive udviklingen, der skaber øget ansvarlighed i byggebranchen. Byggeri, der både er energieffektivt og miljøvenligt, men også er lavet med fokus på gode materialevalg og lang holdbarhed. Vi søger konstant at være på forkant med udviklingen og har både evnerne og indsigten til at hjælpe dig med, hvordan vi kan bygge grønnere sammen.

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.047