23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdater din eksisterende IKT-viden!

Nu er det nyt kursus til allerede uddannede IKT-ledere, som ønsker at opdatere deres eksisterende viden.

Den 9. oktober 2024 afholder vi hos BLC et online kursus fra kl. 08.00-12.00, som sørger for at holde dig opdateret med den nyeste IKT viden i henhold til AB18-regelsættet, FRI’s Ydelsesbeskrivelser samt de nye IKT-standarder og IKT-aftaleparadigmer.

 

Hvorfor skal du deltage på dette online kursus?

Gennem de senere år er byggeriets aftaleregelsæt blevet kraftigt revideret, og der er kommet væsentligt flere teknologier og standarder, som stiller større og større krav til IKT-lederen. IKT-lederrollen er nu formelt blevet en helt central del af ledelsesrollerne i bygge- og anlægsprojekterne, hvilket betyder, at der nu i højere grad stilles klare og skrappe krav til IKT-lederens ansvar og leverancer. Et væsentligt ansvar, som du vil blive klædt på til at indfri bedre på vores kursus.

 

På dette kursus kommer vi igennem IKT-kravene i AB18-regelsættet, Danske Arkitekt Virksomheders og FRI’s Ydelsesbeskrivelser for hhv. Byggeri & Landskab, Anlæg og Bygherrerådgivning samt de nyeste IKT-standarder og IKT-aftaleparadigmer. Du bliver også præsenteret for et udkast til et IKT-aftale paradigme for entreprenører. 

 

Målsætningen med dette kursus er dermed, at du sammen med andre IKT-ledere bliver opdateret på alle de IKT-krav, der stilles til dig som IKT-leder.

 

Praktiske informationer: 

  • Fire timers ONLINE kursus
  • Du skal være uddannet IKT-leder eller IKT-koordinator, enten hos os eller en lignende udbyder
  • Kim Jacobsen fra K-Jacobsen A/S underviser på kurset
  • Prisen pr. person er DKK 3.495 kr. (ekskl. Moms)
  • Du vil få udleveret alt baggrundsmateriale 

 

TILMELD DIG HER

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046