23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invitation til Archicad 28 Launch Party – Nyhedsbrev fra GCDK juni ‘24

I juniudgaven af vores nyhedsbrev inviterer vi blandt andet til launch party, fortæller om BIM World Copenhagen og linker til den spritnye video om AI Visualizer, der benytter kunstig intelligens til at producere renderinger.

Til september udkommer Archicad 28.

Men allerede d. 27. juni får du indsigt i nyhederne i den kommende udgave af et af Nordens mest benyttede BIM-programmer. Det sker, når GRAPHISOFT Center Danmark afholder Launch Party. 

Det er gratis at deltage og du finder mere info her →

Archicad Launch Party er hovednyheden i denne måneds nyhedsbrev. Nedenunder kan du se de øvrige nyheder, vi har valgt at bringe denne måned. 

BIM World Copenhagen
18. – 19. september løber BIM World Copenhagen af stablen. Nemetschek Group – der med programmer som Solibri, Bluebeam, dRofus og Archicad er den største softwareleverandør til bygge- og anlægsbranchen på det europæiske marked – er Premium Partner og udstiller på konferencen. Graphisoft Center Danmark er med som videnspartner.

Læs mere om BIM World Copenhagen →

Tips & Tricks video om AI 
AI Visualizer er GRAPHISOFTs kunstig intelligens illustrations-værktøj, som du kan anvende til at skabe naturtro renderinger på baggrund af dit BIM-projekt. 

Her kan du se en videooptagelse af vores seneste Tip & Tricks webinar, hvor du bliver klogere på beta-versionen af AI Visualizer til Archicad  → 

DesignLCA er indstillet til Nordisk Råds miljøpris 
Sammen med 12 andre danske virksomheder er GRAPHISOFT Center Danmark indstillet til Nordisk Råds miljøpris – vi er kandidater på grund af vores arbejde med DesignLCA. 

Læs mere om  miljøprisen →

Gratis Summer Camp for studerende og praktikanter
13. og 14. august afholder vi Archicad Summer Camp, der er to dages sommerskole for studerende, der læser til arkitekt, landskabsarkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller en anden af byggeriets uddannelser. 

Læs mere om Summer Camp her → 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047