23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tegn dit nye kontor på 5 minutter

Prøv tegnemodulet fra Expandia – og få både pris og resultat med det samme.

– Midlertidige kontormoduler skal være hurtige at få på plads. Ellers dur det ikke! Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre planlægningen endnu nemmere, så I kan fokusere på dét, I er bedst til.

Ordene komme fra Torben Færch, der er adm. direktør i Expandia Moduler A/S. Moduludlejeren har udviklet et nyt online værktøj, som fungerer på både computer og smartphone, hvor man kan skabe rammerne til sit nye kontor på et øjeblik.

Sæt stregerne selv

– Der skal være kort fra første streg på papiret til færdig løsning. Og i vores nye tegnemodul kan du selv sætte stregerne og få prisen med det samme. Det er lettere, end du måske tror, og tager kun fem minutter, siger Torben Færch.

I tegnemodulet fra Expandia kan man for eksempel vælge, om man vil have et åbent kontorlandskab, mange mindre kontorer, fleksibel plads til at holde møder og én eller to etager. Man kan kombinere mulighederne med få klik og se resultatet direkte på skærmen.

Prøv tegnemodulet fra Expandia her

Hurtigt, enkelt og økonomisk

Fleksibilitet er nøgleordet, når det kommer til midlertidige kontorlokaler. I løbet af få uger kan Expandia opstille en komplet modulopstilling, som er tilpasset kundens behov i forhold til for eksempel størrelse, indretning og lejeperiode.

– Det er netop fleksibiliteten, der gør en modulløsning smart. Vores lokaler er færdigindrettede og klar til brug, og du kan løbende skalere op eller ned, hvis dine behov ændrer sig. Der er heller ikke nogen grænse for, hvor længe du kan leje modulerne, forklarer Torben Færch og fortsætter:

– Vi hjælper med alt fra tegninger og byggetilladelser til el, vvs og montage. Og service og forsikring er med i den månedlige leje.

Læs mere om kontormodulerne fra Expandia her

 

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046