23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første spadestik hos SteelXperts

Torsdag den 6. juni fik vi taget det ”officielle” første spadestik til byggeriet for SteelXperts i Holstebro.

I højt solskin – mellem bygerne – kunne de 4 bygherrer fra SteelXperts tage første spadestik til deres nye domicilbyggeri, sammen med Frants Sørensen fra totalentreprenør Midtjysk Albyg.

Det er Frants Sørensen og Torben Smidstrup som er trukket i arbejdstøjet og tager det ”tunge læs”, mens Bjarne Sørensen har det store overblik og Kim Abildgaard og Jimmy K. Pedersen holder øje med at de gør arbejdet ordentligt.

 De store gravemaskiner er ”tyvstartet” med jordarbejdet, så inden længe kan der startes op med støbearbejdet på det spændende byggeprojekt som taler godt ind i snakken om at bygge mere ”grønt”, da domicilbyggeriet opfylder kravene til lavenergi, Energiklasse 2020, samt overholder lav emissionsklassen til et byggeri jf. LCA-beregninger.

________________________________________________

Skal du bygge nyt domicil eller kontor?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Kontakt os lige her - eller ring på tlf. 97473600.

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.047