23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Norisol opsætter stilladser til den nye terminal E

Finger E er det største byggeprojekt i Københavns Lufthavn nogensinde. Udvidelsen skal give plads til, at passagertallet kan vokse fra 25 mio. til 40 mio. årligt. Vi er leverandør af stilladser til det omfattende projekt,

Den nye 'Finger E' skal give plads til, at passagertallet kan vokse fra 25 mio. til 40 mio. årligt.

Vi  leverer og monterer platforme, kranstilladser, facadestilladser, montagestilladser, materialetårne og installationsstilladser, som alle er nødvendige til de mange byggeprocesser.
Derudover opstiller og konstruerer vi midlertidige flugtveje, som kan tages i brug ved fx brand, mens byggeriet af den nye terminal foregår.

Alle stilladser skal specialbygges og leve op til strenge sikkerhedskrav, som lufthavnen stiller.
Vi kildesorterer vores byggeaffald, hvilket også er et krav fra lufthavnen, og vi har systemer til kildesortering på vores stilladspladser, da vi er ISO 14001 certificeret.

Endelig sikkerhedsuddanner vi vores stilladsmontører, så de ved præcis, hvordan de overholder sikkerhedskravene i lufthavnen.

Vi har 4-6 stilladsmontører på arbejde i lufthavnen, og de vil fortsat have opgaver indtil 2028, hvor Finger E efter planen skal stå færdig. Til den tid vil der være 60.000 flere kvadratmeter i Københavns Lufthavn, og de nye bygninger og installationer sørger for, at vi og andre passagerer fra hele verden kan flyve til en lang række nye destinationer udenfor Europa.

Se alle vores stilladssystemer her

Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK80149212
P nummer: 1016486112

Kontaktperson

Dorthe Absalon
HR- og Kommunikationschef
+45 41784146 doab@norisol.com

Send til en kollega

0.062