23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hold øje med maskinerne når solen skinner!

Gode råd fra Rentas værkstedschef, Kenni Heine, og hans dygtige team af mekanikere til at undgå nedbrud i sommervarmen.

Når solen bager, og vi alle søger ly under stråhatte og solcreme, er det også vigtigt at tænke på vores trofaste maskiner. De kan nemlig få det lidt for varmt under den danske sommersol.  

Rentas værkstedschef, Kenni Heine, og hans dygtige team af mekanikere, er eksperter på området. "Hvis motoren bliver for varm, kan den i værste tilfælde give op. Især vores mobile kompressorer og generatorer kan have det hårdt, men også vores kære Hydrema-dumpere kan blive lidt overophedede," forklarer Kenni.

Husk at give køleren en kærlig hånd med trykluften. Vores dedikerede personale sørger selvfølgelig for dette, når maskinerne bliver gjort klar til udlejning. Men hvis du har maskinerne på langtidsleje, er det vigtigt, at du selv husker at give køleren en omgang rengøring for støv som en del af den daglige vedligeholdelse. Den daglige tjekliste inkluderer også en kontrol af motorolien, vandstanden i kølesystemet og kileremmen. Kileremmen må maksimalt give sig 15 mm ved let tryk. Hvis den er slap, kan køleren ikke køle effektivt, og motoren kan blive overophedet”.

Efter den daglige service skal du sikre dig, at motorhjelmen er ordentligt lukket, og at skærmene er korrekt monteret igen, så køleluften kan cirkulere frit gennem maskinens motorrum. Så er du klar til at tackle sommervarmen med sindsro!

 

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

KZ
Klaus Zielger
Salgschef
+45 30507205 kzi@renta.dk

Send til en kollega

0.047