23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Renovering med Areco Easy-Click: 10500m² nyt tag i Albertslund

I et ambitiøst renoveringsprojekt på 303 boliger i Albertslund, Blokland, har Areco Profiles samarbejdet tæt med NCC for at levere en holdbar og æstetisk tiltalende løsning. Med udskiftningen af det eksisterende eternittag til vores Areco Easy-Click tag, har vi bidraget til at sikre bedre boligkvalitet og bæredygtighed for beboerne.

Fokus på bæredygtighed og boligkvalitet

NCC er på nuværende tidspunkt i gang med en gennemrenovering af Blokland i Albertslund, der moderniserer boligområdet. Projektet har ikke kun til formål at forbedre boligernes æstetiske udtryk, men også at skabe mere energieffektive og bæredygtige hjem. Ved at udskifte de gamle tage med Areco Easy-Click, bidrager vi til bedre isolering og reducerede varmeudgifter. Renoveringen af Blokland er planlagt til at være afsluttet ved udgangen af april 2025.

Derudover lægger projektet stor vægt på affaldshåndtering, energibesparende tiltag og minimalt spild af byggematerialer. Dette er i tråd med vores mål om at tilbyde løsninger, der både er miljøvenlige og økonomisk fordelagtige.

Et innovativt valg: Areco Easy-Click

Vores Areco Easy-Click system er en fremragende løsning til både tag og facader. Det er hurtigt og nemt at montere takket være kliksystemet, som sikrer en installation uden synlige skruer. Pladerne kan leveres i specialmål, tilpasset det enkelte projekt, og fås i to designs – med eller uden designspor.

Fordele ved Areco Easy-Click:

● Effektiv installation: Kliksystemet gør det muligt at montere taget hurtigt og effektivt.
● Tilpassede længder: Pladerne kan leveres i længder op til 12,5 meter og kan skræddersyes til projektet.
● Fleksibilitet: Kan anvendes på tage med hældning ned til 8°.
● Holdbarhed: Taget er vandtæt, vindtæt, vejrbestandigt og testet til orkanstyrke af Jysk Teknologisk.

Langtidsholdbar og flot finish

Areco Easy-Click systemet er den ideelle løsning til bygninger, som har behov for langtidsholdbare klimaskærme med en flot finish. Med vores produkter sikrer vi, at bygningerne i Blokland ikke kun bliver beskyttet mod vind og vejr, men også får et moderne og stilrent udseende.

Vi er stolte af at være en del af dette projekt og ser frem til at levere flere innovative løsninger i fremtiden, der bidrager til at forbedre boligkvaliteten og bæredygtigheden i Danmark. Læs mere på vores hjemmeside lige her

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.047