23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Per skal ikke hjem – Per skal videre!

41 år på samme arbejdsplads er en fantastisk bedrift.

Året er 1983. Ford Sierra bliver kåret til Årets Bil i Danmark, og det danske herre fodboldlandshold kvalificerer sig til EM i Frankrig 1984. I Danmark er Poul Schlüter statsminister, og sangerinden Gry Johansen laver rejehop i Melodi Grand Prix-sangen "Kloden Drejer."

Den 30. juni 1983 drejer kloden også rundt for den nyuddannede bygningskonstruktør Per Lumby, da han første gang trådte ind ad døren hos Gottfred Petersen. Her startede Per som Teknisk Sælger i byg-afdelingen, hvor han gennem fire årtier har rådgivet og solgt vandtætning, dilatationsfuger, bærelejer og mange andre produkter til diverse byggeprojekter.

Siden den dag har Per aldrig set sig tilbage, og i dag fejrer vi hans 41-års jubilæum hos os.

Dette jubilæum markerer begyndelsen på en ny fase i Pers arbejdsliv, da han nu går på seniorpension og fremover vil arbejde på nedsat tid hos Gottfred Petersen. Per har sagt JA TAK til at deltage i vores seniorordning og vil fremover være til stede på salgskontoret fra mandag til torsdag, kl. 7.00 til 11.45.

Selvom vi fremover vil se lidt mindre til Per, er vi glade for, at han stadig vil være en del af vores team fire dage om ugen. Pers erfaring og loyalitet er uvurderlig, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med ham i dette nye kapitel af hans liv.

Kære Per, et stort tillykke med jubilæet, og tak for alt, hvad du har gjort og fortsat gør for os!

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Per Lumby Andersen
Teknisk salg | Bygningskonstruktør
+45 6341 1256 pla@gottfred.dk

Send til en kollega

0.063