23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hjælper stor daginstitution i Klarup godt på vej mod DGNB Guld og Hjerte

I EKJ er vi stolte af at være nået i mål med præcertificeringen af Klarups nye daginstitution Damgården, som har opnået DGNB Guld og Hjerte.

Den ca. 1.500 m² store daginstitution er bygget og designet med fokus på at reducere klima- og miljøpåvirkninger og skabe trivsel og sunde, trygge miljøer for børn.

Det betyder, at:

  1. Der bl.a. er valgt mindre miljøbelastende byggematerialer, så den bærende konstruktion er bygget i træ.
  2. Biodiversiteten bliver fremmet med et grønt tag og et regnvandsbassin, der også fungerer som forsinkelsesbassin.
  3. Der bliver lagt vægt på et godt indeklima, inspirerende omgivelser og harmonisk forbindelse mellem æstetik og bæredygtighed.

EKJ har stået for DGNB- og bæredygtighedsledelse og projektering af alle ingeniørydelser, herunder VVS, ventilation, konstruktioner, LAR-løsning m.v. samt rådgivning om byggematerialer ift. LCA- og LCC-analyser.

”Det er lykkes projektholdet at skabe en god dialog fra starten, så vi er kommet godt i mål med de bæredygtighedstiltag, vi har sat. Den tidlige præcertificering af projektet samt den mængde materiale, vi har kunne levere, har vist både bygherre og projektholdet, at der er en klar forventning om, at det kan lykkes at komme i mål med DGNB Guld og Hjerte,” siger Cecilie Andersen, civilingeniør og DGNB-konsulent hos EKJ.

Læs mere om DGNB-certificeringer 

Læs mere om rådgivningen inden for bæredygtighed

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419
P nummer: 1002664775

Kontaktperson

SJ
Susanne Junge
Presse- og kommunikationsrådgiver
+45 21679960 suj@ekj.dk

Send til en kollega

0.062