23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Norisol udfører teknisk isolering på ARC

Norisols tekniske isolatører bliver tilkaldt, når ARC har brug for isolering af deres installationer

ARC, også kaldet Amager Bakke, er et af verdens reneste og mest energieffektive affaldsenergianlæg. De udnytter det restaffald, som ikke kan bruges eller genanvendes, og omdanner det til el og varme. Årligt energiudnytter de ca. 600.000 tons affald, som bliver til el og fjernvarme til ca. 95.000 husstandes årlige forbrug.

Til denne omdannelsesprocess er det nødvendigt, at ARC's rørsystemer, kedler, ventiler m.m. er effektivt isolerede og velfungerende. Og her kommer Norisol ind i billedet.

Vores tekniske isolatører træder til, når ARC har brug for afisolering/genisolering af utætte luftsodblæsere, lufo’er, defekte indsugningskasser på affaldskraner og isolering af utætte kontraventiler og turbiner.

Ofte hastetilkaldes vi til arbejde samme dag, og ARC er meget tilfredse med vores hurtige udrykning og kvaliteten af vores arbejde. Norisols folk er så kendt på ARC, at den tekniske samtale oftest tages direkte med vores dygtige montører, og arbejdet kan derefter udføres uden forsinkelse.

Vi er glade for at kunne bidrage til så samfundsvigtige ting som CO2 fangst og omdannelse af skrald til el og varme i en tid, hvor klima og miljø prioriteres så højt, og vi skal begrænse den globale opvarmning.

Vil du vide mere om Norisol og teknisk isolering?

Læs mere her: https://norisol.com/teknisk-isolering

Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK80149212
P nummer: 1016486112

Kontaktperson

JG
Julie Graff
jugr@norisol.com

Send til en kollega

0.047