23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mini-webinar om LCA-beregninger med DesignLCA

Tirsdag d. 3. september får du en introduktion til DesignLCA, så du kan gennemføre LCA-beregninger på dine projekter direkte i dit BIM-program i DesignLCA.

LCA kortlægger bygningernes klimabelastning, men udfordringen er, at det er både vanskeligt og ressourcekrævende for byggeriets parter at få overblik over klimabelastningen af deres byggeprojekter i de tidlige designfaser, hvor beslutningerne der træffes, er afgørende for den endelige klimapåvirking. 

DesignLCA giver dig overblik over klimaaftrykket

DesignLCA er markedets eneste 100% BIM-baserede LCA-beregner, der både beregner CO2e-udledning for bygningens materialer og bygningens drift – eller landskabsprojektet. Det som modelleres i 3D indgår automatisk i LCA-beregningen. DesignLCA giver rådgivere overblik over deres projekters klimapåvirkning – allerede i skitsefasen, hvor de designmæssige og kreative beslutninger har afgørende indflydelse på bygningens samlede klimaaftryk. DesignLCA kan også dokumentere klimapåvirkningen af transformations- og renoveringsprojekter.  

LÆS OGSÅ: DesignLCA vinder digitaliseringsprisen ved Building Awards

Gratis mini-webinar om DesignLCA 5.0

Tirsdag d. 3. september kl. 14 afholder GRAPHISOFT Center Danmark mini-webinar om den nyeste udgave af DesignLCA. I løbet af en halv times tid bliver du blandt andet klogere på  

  • LCA generelt og bygningsreglementet om LCA

  • DesignLCA 

  • Indlejret CO2 fra bygningsmaterialerne og CO2 fra bygningsdriften

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig via dette link →

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.032