23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch Group deltager med fællesstand på Semicon West

De tre virksomheder i Busch Group (Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum og centrotherm clean solutions) vil have en fælles stand på Semicon West 2024. Dette markerer en væsentlig milepæl, da det vil være første gang, at Busch Group udstiller samlet på én stand i USA.

Besøgende på Busch Groups stand kan forvente et imponerende udstillingsvindue af vakuumteknologi og gasreduktionssystemer designet til at blandt andet understøtte semicon produktion.
Det overordnede budskab er "Ultimate Product Range" og "Total Fab Solutions." "Vi er unikt positioneret til at være den førende fuld-løsningspartner til semiconindustrien. Vores omfattende produktsortiment understøtter alt fra renrum lokaler til produktionen. Sortimentet dækker over gasreduktionssystemer, vakuumpumper, kontamineringshåndtering, lækagedetektion, ventiler, underfabriksstyring og service for alle mærker." udtaler Turgay Ozan, administrerende direktør hos Busch Vacuum Solutions & Pfeiffer Vacuum i USA.

Ultimativt udvalg af vakuum- og reduktionsløsninger

ASM 392 mobil lækagedetektor:
Med sin integrerede turbomolekylære vakuumpumpe er ASM 392 fra Pfeiffer Vacuum SEMI S2-kompatibel og optimeret til hurtige nedpumpninger og korte responstider på store testobjekter.
Dens tørre, friktionsfri bagpumpe og en kraftig højvakuumpumpe gør den ideel til test i renrumsmiljøer.

Serie E elektriske ventiler:
Pfeiffer Vacuum's Series E, der bliver offentliggjort på messen for første gang, er en banebrydende elektrisk vinkelventillinje designet til nem integration i højvakuumapplikationer. Ved at kombinere avanceret elektrisk aktivering med energieffektivitet tilbyder Serie E overlegen kontrol, pålidelighed og omkostningsbesparelser.

ATH 2804 M turbopumpe:
Med et kompakt fodaftryk giver Pfeiffer Vacuums ATH 2804 M magnetisk leviterede turbomolekylære vakuumpumper høj gasgennemstrømning og er ideelle til semiconfremstillingsprocesser.

HiPace 3400 IT turbopumpe:
HiPace 3400 IT, designet udelukkende til krævende ionimplantationsapplikationer, sætter standarden som den mest kompakte turbopumpe i sin klasse. DN 320-flangestørrelsen øger pumpehastigheden for procesgasser med op til imponerende 30 %. Dets unikke lejekoncept og specialcoatede rotordesign beskytter både processen og pumpen, hvilket giver uovertruffen holdbarhed og pålidelighed.

TORRI BD 0100/0600 tørpumper:
TORRI BD fra Busch Vacuum Solutions tilbyder korte nedetider for load lock chambers og er blandt de mindste, letteste og mest energieffektive tørtløbende multi-stage rotary lobe vakuumpumper på markedet.

CT-TW-H termisk dæmpning:
Højtemperatur termisk dæmpningssystem fra centrotherm clean solutions kombinerer den brede procesdækning af flammedæmpning med de brændstoffrie aspekter af plasmareduktion, med lavere driftsomkostninger og sekundære emissioner. I stand til at ødelægge den molekylære procesgas NF3 på førende niveauer med ekstremt lave NOx-emissioner, leverer CT-TW-H endelig en bæredygtig løsning med et minimalt kulstofaftryk til CVD- og metalætsningsprocesfamilien.

Besøgende på messen kan tale med eksperter fra Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum og centrotherm clean solutions på Semicon West fra den 9. til 11. juli 2024 i stand 733 i den sydlige hal af Moscone Center, San Francisco.

Om Busch Group
Busch Group er en af ​​verdens største producenter af vakuumpumper, vakuumsystemer, blæsere, kompressorer og gasreduktionssystemer. Under sin paraply huser koncernen tre velkendte mærker: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum og centrotherm clean solutions.

Den omfattende produkt- og serviceportefølje omfatter løsninger til vakuum-, overtryks- og reduktionsapplikationer i alle industrier, såsom fødevarer, halvledere, analytics, kemikalier og plast. Dette omfatter også design og konstruktion af skræddersyede vakuumsystemer og et verdensomspændende servicenetværk.

Busch Group er en familievirksomhed, der ledes af Busch familien. Mere end 8.000 medarbejdere i 44 lande verden over arbejder for koncernen. Busch har hovedkvarter i Maulburg, Baden-Württemberg, i trelandsregionen Tyskland, Frankrig og Schweiz.

Busch Group har 19 fabrikker i Kina, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Indien, Rumænien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA og Vietnam.

Busch Group har en årlig konsolideret omsætning på tæt på 2 milliarder euro.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.062