23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Årets FUGMANN er kåret

Elektriker og byggepladsformand Søren Bærnholdt er Årets FUGMANN

Til FUGMANNs årlige julefrokost kårede medarbejderne Årets FUGMANN. Titlen tilfaldt elektriker og byggepladsformand, Søren Bærnholdt.

Men hvad er det, der gør Søren til noget ganske særligt?

- Søren er enormt dygtig. Han har nogle kompetencer, der er ud over det sædvanlige, siger Allan Vandal Holm. Han er projektleder på Royal Arena, hvor Søren blev formand, allerede mens han var lærling.

Allan Holm fremhæver Søren Bærnholdts evne til at strukturere arbejdet og trylle med et Excel-ark. Det er en stor fordel på et byggeri som Arenaen, hvor dokumentation er afgørende.

Formand i læretid

Elektriker André Thrane-Møller har arbejdet sammen med Søren Bærnholdt ad flere omgange. Første gang på DTU, hvor Søren som lærling første gang havde formandsansvar.

- Jeg anede ikke han var lærling før helt til sidst i byggeprocessen. Han var superdygtig og havde lige så godt styr på det som andre formænd, jeg har arbejdet med, siger André Thrane-Møller.

Han fremhæver Søren Bærnholdts evne til at bevare roen i pressede situationer.

- Han er rigtig cool, engageret i sit arbejde og god til at finde på ideer. Søren finder altid på en løsning, også når vi andre kører op i en spids, siger André Thrane Møller.

Får muligheden hos FUGMANN

Omkring 20 procent af FUGMANNs 125 medarbejdere er lærlinge, og virksomheden tager årligt omkring fem nye ind.

Det er et klart mål for virksomheden, at lærlingene skal fortsætte deres karriere i virksomheden.

- Formanden er bindeled mellem byggeledelse og rådgiver på den ene side og de udførende på den anden. Mange formænd er stærkest i enten den ene eller anden disciplin, men Søren Bærnholdt er god til begge dele, og det gør ham til en rigtig god formand, siger projektleder Niels Iversen.

Søren Bærnholdt selv er glad for kollegernes pæne ord.

- Det er rigtigt rart at blive anerkendt for at give den en skalle.  FUGMANN har været gode til at give mig mulighederne for at udvikle mig, og jeg gør mit til at virksomheden skal være et godt sted at være, siger han.

Søren Bærnholdt har flrdiggjort en uddannelse som revisorelev, men skiftede en hverdag i tallenes verden ud med elfaget. Det har han ikke fortrudt.

- I forhold til revisorfaget er der sindssygt mange muligheder i elfaget. Jeg er meget motiveret af at holde mulighederne åbne og blive ved at udvikle mig, og det kan jeg i elfaget, siger Søren Bærnholdt.

Fugmann A/S
Høffdingsvej 20
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15880597
P nummer: 1000993765

Send til en kollega

0.047