23948sdkhjf

Automatiseret lager: Hvem har brug for det?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Constructor Danmark A/S

Alle taler om automatisering. Hvorfor? Kan det være fordi alle mener det er svaret på stort set ethvert problem som logistikbranchen står over for i form af høje kundeforventninger, mindre profitmargin og høje lønomkostninger ...

Automatisering er en varm kartoffel der bliver livligt diskuteret. På den ene side finder du dem der tror på fordele som lavere personaleomkostninger, færre fejl og hurtigere leveringstider. På den anden side ser vi virksomheder der holder sig til manuelle metoder, der er gennemtestet og anvendt i flere årtier. Deres fokus er på menneskelige egenskaber som evnen til at tage beslutninger og interagere frem for teknologi.

Hvis du overvejer at automatisere din lagerfunktion, står du over for en større økonomisk investering. Nogle virksomheder vil opnå store fordele, andre vil hurtigt opdage at fordelene ikke kan matche investeringen.

Da vi er en virksomhed der lever af at sælge både fuldautomatiske, semi-automatiske og manuelle lagerløsninger, har vi udarbejdet en rapport der undersøger fordele/ulemper ved automatisering, og de udfordringer vores branche står over for. Den kan forhåbentlige hjælpe dig i din videre beslutning om automatisering er vejen frem for din virksomhed eller ej.

Du kan gratis downloade vor rapport her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Constructor Danmark A/S

Rorupvej 1
4320 Lejre
Danmark
Constructor Danmark A/S

Send til en kollega

0.141