23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FUGMANNs lærlingearbejde høster medalje

Martin Seebach, der er uddannet hos FUGMANN, fik tirsdag overrakt en sølvmedalje for sin flotte svendeprøve.

Med Københavns Rådhus som smuk kulisse, og overværet af Hendes Majestæt Dronningen, fik FUGMANNs dygtige elektriker Martin Holm Seebach tirsdag 15. maj 2017 overrakt en sølvmedalje for sin flotte svendeprøve.

FUGMANN uddanner årligt omkring fem lærlinge. Det er en virkelig glædelig begivenhed, når en dygtig lærlings indsats høster ekstra anerkendelse og ros.

- Det er rigtig godt gået af Martin. Det kræver koncentration og en stor indsats både på skolen og i det daglige arbejde at få en sølvmedalje. Det kan han godt være stolt af – og det er vi bestemt også, siger Teknisk direktør, Klaus Therkildsen, der overværede ceremonien.   

Intet makværk – kun mesterværk

I år er det 150 år siden, Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn første gang uddelte medaljer til årets dygtigste nyuddannede håndværkere. Martin var blandt de 77, som Håndværkerforeningen sammen med TEC og Next – uddannelse København hyldede for deres store indsats.

Undervisningsminister Merete Riisager holdt tale for de nyuddannede. Hun understregede, at der i hvert fald ikke var tale om makværk, men mesterværker fra de dygtige uge menneskers hånd.

Martin Seebach er fortsat som sikringstekniker i FUGMANNs ABA-afdeling, hvor vore kunder nyder godt af hans ekspertise indenfor brandalarmeringsanlæg. Nu hædret med et strejf af sølv.

Stort tillykke!

Fugmann A/S
Høffdingsvej 20
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15880597
P nummer: 1000993765

Send til en kollega

0.047