23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Knauf Insulation - En helhedsløsning i Herring huse

Til august skal alle 16 tofamilieshuse i projektet Herring huse stå klar til indflytning.

Grundidéen er boliger af høj kvalitet, men uden ekstravagance – og velisolerede huse, der holder varmeudgifterne nede. 

– Derfor har vi valgt at bruge isolering fra Knauf Insulation, murisolering kl 032 i væggene og Supafil Loft på loftet, siger Kristian Jensen, der ejer og driver entreprenørfirmaet Lundhuset ApS i Rødvig Stevns uden for Køge. 

Kristian Jensen startede entreprenørfirmaet Lundhuset ApS for tolv år siden. Forretningsidéen er at bygge huse i tæt samarbejde med kunderne.

– Vi synes, det er vigtigt, at kunden er med og kan påvirke udformningen af sit hus. Vi har vores egen arkitekt, og er allerede på dette stadium i tæt kontakt med kunden, siger Kristian Jensen og fortsætter.

– Sammen med kunden har vi en tæt dialog om, hvordan vi skal gå videre, for eksempel med materialer og farver. Vi starter med de faste rammer i husets konstruktion, og derefter har vi en løbende dialog med kunden. Man kan sige, at husene er skræddersyet til hver enkelt kunde. Kunden får sit helt eget hus. 

Høj kvalitet
Projektet Herring huse, som startede i august sidste år, omfatter 32 boliger fordelt på 16 tofamilieshuse. Jorden blev købt af Sydbank, og Lundhuset ApS bygger selv. Bygningerne ejes i fællesskab med en ekstern investor ud over 3-4 huse, der skal sælges.

– Husene i projektet Herring huse vil blive bygget med høj kvalitet og godt håndværk, men uden større ekstravagance for at holde omkostningerne nede så meget som muligt. Da husene er nybyggede og velisolerede, vil varmeudgifterne kunne holdes nede, siger Kristian Jensen.

Derfor har man valgt at isolere hvert hus med 150 kubikmeter 190 mmi væggene, Murisolering kl 032 i væggene og 240 kubikmeter Supafil Frame på loftet i et 50 centimeter tykt lag. Kristian Jensen er den, der tager den endelige beslutning om, hvilke materialer der skal bruges, og ifølge ham er alle de involverede – både medarbejdere og kunder – meget tilfredse med Knauf Insulations produkter. 

Løsuld gør valget nemt
Tidligere blev der også brugt EcoBatt på lofterne, men da de blev præsenteret for metoden med løsuld, var valget nemt.

– Vi sparer en masse tid ved ikke at skulle lægge isoleringspladeri hånden. Tidligere tog det en mand omkring fire dage at lægge tagisolering i et hus som dette. I dag kan to mand isolere et tilsvarende hus på tre til fire timer.

– At indblæse Supafil Framesom tagisolering er utroligt tidsbesparende og noget af det bedste, man kan forestille dig. Det er rent ud sagt en skidegod opfindelse, afslutter Kristian Jensen.

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433

Send til en kollega

0.048