23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sonnimax A/S opkøber Castor & Sprayparts A/S

Sonnimax udvider i Middelfart med opkøb af Castor & Sprayparts. Castor & Sprayparts har i dag til huse i Fredericia hvorfra de sælger og reparerer sandblæse- og sprøjteudstyr samt tilhørende artikler.

Opkøbet styrker Sonnimax i det, at der nu tilføres ekspertise ud over det som Sonnimax allerede råder over inden for slyngrensning, sandblæsning og metallisering. Sonnimax vil således fremadrettet også være leveringsdygtig i ekspertise inden for sprøjteudstyr manuelt såvel som automatisk og med tilhørende artikler.

Overtagelsen af Castor & Sprayparts fandt sted pr. 1. juli 2017. I løbet af efteråret vil Castor & Sprayparts flytte sammen med Sonnimax A/S på Nyvang 3, 5500 Middelfart. Herfra vil der fremtidigt være lager og administration. Ligeledes vil vores fuldservice reparationsafdeling få til huse samme sted. Som et nyt tiltag vil der blive indrettet butik på adressen, hvor kunderne vil blive præsenteret for et bredt udvalg af udstyr til branchen.

Direktør for Sonnimax, Erik Pandrup udtaler om udvidelsen af Sonnimax ”Castor & Sprayparts og Sonnimax har gennem årene været gode og respekterede konkurrenter/kolleger i markedet, med samhandel på udvalgte varer. C&S’ varesortimentet passer rigtig godt ind i vores fremtidige fælles firma. C&S omsætningen ligger primært på malerudstyr og tilbehør, foruden der sælges sandblæseudstyr, hvor Sonnimax er suveræne inden for anlæg og udstyr til slyngrensning, sandblæsning og metallisering.

Sonnimax service og værksted.

Direktør Erik Pandrup fortsætter med at udbygge Sonnimax’ service og reservedels afdeling, hvor man nu også har ekspertise inden for sprøjtemaleudstyr. Sonnimax har i forvejen reservedele og landsdækkende service til alt inden for slyngrensning, sandblæsning og metallisering og de 2 firmaer supplerer hinanden rigtig godt og vil i fremtiden levere bredere ”fuldservice”.

Butikken flytter fra Fredericia til Middelfart.

Fra efteråret 2017 vil det være muligt at købe Castor & Sprayparts og Sonnimax produkter i en ny åbnet butik på Nyvang 3, 5500 Middelfart.

Kontakt for salg og rådgivning forsat på telefon 64 40 11 22 og e-mail sonnimax@sonnimax.com eller 75 91 48 33 og e-mail mail@castorogsprayparts.dk

For yderligere information om opkøbet af Castor & Sprayparts kontakt:

Direktør for Sonnimax A/S

Erik Pandrup                                                                       

Nyvang 3

5500 Middelfart

Tlf. 64 40 11 22

 E-mail: ep@sonnimax.com     

Sonnimax A/S - center for overfladeteknik blev grundlagt i 1969. Siden har Sonnimax A/S leveret og serviceret alle typer og størrelser af kundetilpassede slyngrensnings-, sandblæse- og metalliseringsanlæg til en række nationale og internationale virksomheder, med opkøbet af Castor & Sprayparts der har rødder tilbage til 1995 styrkes Sonnimax på overfladeteknik markedet og bliver førende inden for udstyr til overfladehandling.

Sonnimax A/S
Nyvang 3
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23721619
P nummer: 1001565034

Send til en kollega

0.047