23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIwal får først IPAF kursuscenter i Danmark

Riwal Danmark tilbyder som de første i Danmark IPAF kursus til både danske og udenlandske operatører af sakslifte, bomlifte og lastbilslifte.

IPAF står for International Powered Access Federation og er en brancheorganisation, som bl.a. står for at undervise operatører af lifte. Kurset består af både en teoretisk og en praktisk prøve. Efter prøven er bestået modtages et kursuscertifikat, et PAL-kort (Powered Access License), en logbog samt en sikkerhedsguide. PAL-kortet er gyldigt i 5 år og vil fungere til de kategorier, som er bestået via kurset.

”Vi glæder os til at tilbyde både vores danske og udenlandske kunder denne service, som vi de senere måneder har oplevet en større efterspørgsel efter. Dette sikre desuden, at vi kan undervise i brugen af vores maskiner, hvilket helt sikkert vil øge sikkerhed for vores kunder samt give os mindre problemer med nedbrud og spørgsmål.” Process & Project Manager, Simon Fjord

Der undervises i forskellige kategorier alt efter, hvilket behov den pågældende kunde eller det projekt kræver.

Undervisningen foregår i forskellige kategorier på både dansk og engelsk:

·         Katagori: 1B, lastbilslifte

·         Katagori: 3A, Sakselifte

·         Katagori:3B, Bomlifte

·         MEWPS (Mobile Elavating Working Platforms)  for managers

På nuværende tidspunkt foregår alt træning på Riwal Danmarks depot i Odense, hvilket ligger centralt i landet og matcher de gældende krav. Kursets varighed er af 7 timer og booking af kurser  skal ske minimum 2 dage før opstart.

Hvis I ønsker at vide mere om kurset samt priser, så besøg www.riwal.dk eller ring på 70 10 00 97.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.047