23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kender du reglerne for dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet?

D. 2/11 kan du få indsigt i tid, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet på Nohrcons to intensive halvdagskurser, der afholdes i forlængelse af hinanden. Kurserne kan også tages som en del af den populære Certificering i entrepriseret.

På det første kursus Tid, forsinkelse og dagbøder i byggeriet får du en grundig gennemgang af reglerne for fristforlængelse og dagbod med udgangspunkt i AB92 og belyst ud fra praktiske eksempler. Endvidere indgår hvilke overvejelser, man bør gøre sig omkring dagbod og erstatning i forbindelse med kontraktindgåelsen, hvordan man varsler dagbod o.l.

På det andet halvdagskursus Ekstraarbejder i byggeriet får du praktiske anvisninger til, hvordan du fører tilsyn med, opgør og registrerer ekstraarbejder. Kurset sætter dig i stand til at argumentere for og gennemskue, om et udført arbejde er et ekstraarbejde eller et kontraktarbejde. Dyrebar viden, der medvirker til at undgå mange konflikter i dit daglige arbejde.


Der er stadig ledige pladser til kurserne d. 2. november i København, og de kan også tages som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret, som er delt op i to spor for:

Bygherre & Rådgiver

Entreprenør & Underleverandør


Underviserne er eksperter i entrepriseret fra Bech-Bruun Advokatpartnerselskab, som forstår at gøre den lidt tunge teori og jura letforståelig og praktisk anvendelig, så du bedre kan relatere den til din hverdag,


Se alle Nohrcons kommende arrangementer inden for Byggeri, Udbud og Personlig udvikling på:

www.nohrcon.com

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063