23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flyv med til Færøerne i ny byggevideo og se det nye college: Glasir

Nohrcon har igen været ude og filme et spændende nyt byggeprojekt, og denne gang er turen gået til fascinerende Thorshavn, hvor et spritnyt college er undervejs.

Thorshavn på Færøerne får et helt nyt college, der kommer til at samle gymnasium, teknisk skole og handelsskole. Navnet er Glasir, og projektet er tegnet af BIG architects, der ledes af Bjarke Ingels.

Det er første gang, man opfører noget lignende på Færøerne: Byggeriet er på knap 20.000 kvm og rummer seks etager med plads til ca. 1200 elever og personale.

I Nohrcons nye video (se ude til højre) kan du høre Arne Debess Madsen, Head of Design & Construction i Landsverk, fortælle mere om projektet.

Se flere spændende skolevideoer på Nohrcons hjemmeside, hvor du også kan se alle kommende arrangementer inden for skolebyggeri, udbud, sundhedsbyggeri, entrepriseret, infrastruktur og anlæg, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Du kan f.eks. tage med på Studietur til nye og ombyggede skoler i Aarhus og omegn eller deltage på vores årlige Konference om byggeri og indretning af fremtidens skole og læringsrum.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063