23948sdkhjf

Vælg den rigtige affugtningsløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Hos Condair har vi specialiseret os i styring af luftfugtighed, så vi altid kan garantere dig et optimalt og korrekt indeklima på din arbejdsplads.

Er luftfugtigheden for høj, kan det nemlig have skadelige konsekvenser for både mennesker, maskiner og bygninger.

Hvor er der behov for affugtning?

Luftfugtigheden er meget lavere om vinteren sammenlignet med sommeren, og mange produktioner oplever, at deres fremstillingsprocesser er mere effektive i vinterhalvåret. Om vinteren vil man således opleve en større homogenitet i forhold til produkternes mål og størrelse. I disse produktioner er det derfor gavnligt at sikre et konstant, lavt vandindhold i luften, hvorved de forskellige produktionsprocesser har de mest optimale betingelser.

Sænk luftfugtigheden med affugtning

Udeklimaet har stor betydning for dit indeklimas fugtighed. Herudover kan både arbejdsgange, mennesker og maskiner også påvirke indeklimaet, da de kan føre fugt og varme til luften. En forkert luftfugtighed kan i mange produktioner medføre maskinstop og andre driftsproblemer, som kan være en stor udgift for virksomheden.

Hvis der er behov for affugtning i din produktion, er det vigtigt, at du vælger den rigtige metode. Den såkaldte adsorptionstørring er en anerkendt metode med en lang række fordele. Tørringen er baseret på naturlige fremgangsmåder, har en meget lav vedligeholdelsesgrad og giver en både effektiv og økonomisk drift. Et tørreanlæg med adsorptionsaffugtning garanterer et indeklima uden en luftfugtighed, der er for høj.  

Undgå korrosion ved at affugte luften

Ved en høj luftfugtighed på over 60 % kan rust begynde at forekomme. Ved at styre dit fugtniveau og holde det under 50 %, kan tilfælde af rust hindres, da tæring stopper her. Den relative luftfugtighed kan nedbringes ved at tilføre varme, men det er en dyr løsning, som skaber et dårligt indeklima. Affugtning er derfor den mest virkningsfulde fremgangsmåde, da du både får et sundt miljø og forhindrer korrosion.

Affugtning er desuden gavnligt rent økonomisk, da den pågældende bygning ikke nødvendigvis skal være velisoleret, eftersom temperaturen ikke har betydning for affugtningen.  

Find den bedste løsning til dine behov

Som specialister på området kan vi give dig en professionel rådgivning, så du er sikret en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Du kan enten læse mere og se hele vores sortiment indenfor affugtere her eller kontakte vores sælger Søren Lundholm direkte på telefon + 45 58 56 08 80.

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.135