23948sdkhjf

2018 byder på vækst i udlandet og kundetilpassede løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af PKI Supply A/S

Hos PKI Supply har 2017 været et år, hvor man er lykkedes med mange nye spændende tiltag. Direktør for PKI Supply, Karl Brynningsen, ser frem mod 2018.

En af de helt store målsætninger for PKI Supply er at vækste i udlandet. I 2017 åbnede PKI Supply bl.a. nyt datterselskab i Ukraine, men limproducenten i Fredericia har også fået hul på helt nye eksportmarkeder. Det er bl.a. i de baltiske lande, Letland og Litauen, men også i Hviderusland og Irland har PKI Supply fået nye samarbejdspartnere. En spændende udvikling, som bliver hovedfokus i 2018.  

- I 2018 vil vi have fokus på at vækste i udlandet. Vi har allerede en stor markedsandel i Danmark, og derfor er det naturligt for os at søge mod udlandet. Derfor er jeg selvfølgelig rigtig glad for, at det er lykkedes os at få stærke samarbejdspartnere i både Irland, Letland, Litauen og Hviderusland. Det kan vi kun være tilfredse med, siger direktør Karl Brynningsen.

Den øgede vækst i udlandet har også ført til at PKI Supply har udvidet medarbejderstaben i salgsafdelingen, da sælgerne løbende skal supportere samarbejdspartnerne i udlandet, så kunderne er sikre på at få den samme rådgivning og vejledning, uanset hvor i verden, de befinder sig. 

I 2017 kunne PKI Supply også offentliggøre den nye mærkningsfri urealim, ProFect® 2702. En lim, som er i tråd med industriens ønske om mindre formaldehydafgivelse i de færdige produkter. Her har den tekniske afdeling hos PKI Supply selv udviklet nogle unikke hærdere til produktet.

Og netop udvikling af nye produkter og tilpasning af eksisterende produkter er noget af det, som PKI Supply vil have mere fokus på i 2018. 

Kundetilpassede løsninger er vejen frem i 2018
- I dag laver vi mange kundetilpassede løsninger til vores kunder. Det kan være småjusteringer, som optimerer deres produktion, eller det kan være udvikling af helt nye produkter. Derfor skal vi have en teknisk afdeling, som hele tiden skal være på forkant. Det har vi været i 2017, men det vil vi også gerne fortsætte med at være i 2018, siger Karl Brynningsen.

Udviklingen af nye projekter og opgaver kræver meget af den tekniske afdeling, så derfor har det også her været nødvendigt at udvide medarbejderstaben.

Udover ProFect® 2702 er den tekniske afdeling hos PKI Supply også lykkedes med at skabe mere forretning i Danmark med en ny type PU-lime til sandwichkonstruktioner, ligesom det er lykkedes for PKI at udbyde et komplet limprogram til brug på kunstgræsbaner.

Visionerne for 2018 er altså at fortsætte den udvikling, som PKI Supply allerede er inde i, hvor der vil være et øget fokus på vækst i udlandet og kundetilpassede løsninger. Karl Brynningsen vil ikke udelukke, at PKI Supply vil eksportere til flere udenlandske markeder, men det skal gøres ordentligt.

- Vi vil først og fremmest fungere og have succes de steder, hvor vi allerede er aktive, fremfor hurtigt at træde ind på nye markeder. Potentielle nye kunder og markeder skal introduceres grundigt, og vi skal gøre det rigtigt og ordentligt. Vi sælger ikke bare produkter, men tekniske løsninger, og her skal vi lave løsninger, der passer til kunderne. Det er en vigtig del af vores dna, siger Karl Brynningsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PKI Supply A/S

Vesterballevej 29
7000 Fredericia
Danmark
PKI Supply A/S

Send til en kollega

0.114