23948sdkhjf

Vi søger en lad-mig-lave-analyserne Markedsansvarlig for el-segmentet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

I Solar leverer vi tekniske løsninger og koncepter og er blandt Danmarks førende inden for vores felt, og vi har dagligt fokus på både at fastholde samt udbygge denne position.

Hvis du kan se dig selv have konstant fokus på markeds- og konkurrentsituationen samt optimere salget til eksisterende og nye markedssegmenter, så kan du blive vores markedsansvarlige inden for Infrastruktur- og Trade-segmenterne. Du får base i vores markedsorganisation i Vejen.Dine opgaver og ansvarsområder 

Du får ansvaret for salg af produkter og løsninger til el-segmentet. Som markedsansvarlig bygger du bro mellem Solars salgs- og markedsorganisation.  Du bliver ansvarlig for at igangsætte og deltage i strategiske tiltag. Dette kan fx omfatte eksekvering af produktintroduktioner og forretningsprojekter - herunder prissætning, produktlanceringer, marketing m.v.

Du har fingeren på pulsen med hensyn til den nyeste udvikling. Via fakta, trends og insights læser du både markedet og kunderne og er i stand til at generere de markedsanalyser, der gør, at markedsorganisationen kan agere professionelt prismæssigt og produktmæssigt.

Du hjælper salgsorganisationen med at afdække den rigtige markedspris, så vi altid fremstår konkurrencedygtige over for vores kunder. Gennem planlægning skaber du sammenhæng mellem salgsforudsætningerne og vores ambitiøse mål. Du bliver kommercielt ansvarlig for dit eget salgssegment, og du får et tæt samarbejde med produktcheferne, der er skarpe på teknikken, så vi sammen tilbyder kunderne den bedste løsning til den rigtige pris.

Dine kvalifikationer 

For at få succes i jobbet er du naturligvis fagligt velfunderet, og du har gennem en længere periode haft succes i en lignende stilling med markedsansvar og fokus på udvikling af såvel produktsortiment som markeder.

Vi forestiller os, at du har en videregående teknisk og/eller kommerciel uddannelse, som du har suppleret med en HD, eller måske er du cand.merc.

Med et højt drive trives du i en travl performanceorienteret hverdag, hvor du konstruktivt og selvstændigt håndterer alsidige opgaver. Du agerer proaktivt, læser markedet og kunderne, opsøger mulighederne og følger dine initiativer til dørs.

Du er engageret og leverer kvalitet til tiden gennem målrettethed og en god prioritering. Med øje for de væsentlige detaljer arbejder du struktureret og analytisk med dine opgaver. Dit overblik og forretningsmæssige forståelse sikrer både kort- og langsigtede resultater.

Ansøg senest den 18. februar 2018  

Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Så send din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller til Solar?

Kontakt markedschef Bent O. Rasmussen på 29 69 80 18.

 

SØG STILLINGEN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.132