23948sdkhjf

Byggeriets 2018-priser er klar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio – Byggeriets Videnscenter

Uanset om du skal bruge priser til beregning af et tilbud eller du skal lave en overslagsberegning, så har du brug for et troværdigt prisgrundlag. Nu er 2018-priserne fra Molio Prisdata klar.

Der er meget på spil både for samfundet og for den enkelte aktør, når der bliver kalkuleret overslag og tilbud på større eller mindre bygge- og/eller anlægsopgaver.

Derfor kan det godt betale sig at sikre sig det bedst mulige prisgrundlag at arbejde ud fra.

Det får du med Molio Prisdata.

Alt afhængig af, om du har brug for priser til et tilbud eller en overslagsberegning på et nybyggeri eller om du skal beregne en større eller mindre renoveringssag, anlægsopgave, driftsopgave eller måske et byggeri i Grønland, så kan du finde hjælp i en af Molios i alt 7 forskellige prisdatabaser. 

Alle priser i prisdatabaserne indsamles og opdateres løbende, så kalkulationerne bliver så tro mod virkeligheden, som det er muligt.

Udkommer også som prisbøger
Alle prisdata udkommer både som database og som trykt bog. Bøgerne bliver opdateret én gang årligt hen mod slutningen af året:  

Vi har nu alle 2018-prisbøgerne helt på plads, så de, der foretrækker at arbejde med trykte prisbøger også opererer med priser, der er opdaterede og så vidt muligt afspejler virkeligheden, siger produktchef René Olsen.

Alle prisbøger og databaser kan købes i Molios webshop. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio – Byggeriets Videnscenter

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio – Byggeriets Videnscenter

Send til en kollega

0.136