23948sdkhjf

Spændende kursus om solcelleteknik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Lær at planlægge og installere mindre nettilsluttede solcelleanlæg samt vurdere bygningens bærende konstruktion og anlæggets egnethed i forhold til bygningen. Kursets opfylder kravene i VE-Certificeringsordningen samt KSO-ordningen.

Solceller vil spille en langt større rolle i fremtidens VE baserede elsystem end tilfældet er i dag bl.a. i takt med de faldende priser. Kvaliteten af installationen og de anvendte komponenterer er dog afgørende for, om en solcelleinstallation bliver tilfredsstillende for ejeren i det lange løb.

Teknologisk Institut har udviklet et kursus, som er målrettet personer, der ønsker en grundig indføring i solcelleanlæg, så som installatører og andre interesserede med basiskendskab til elektricitet. Det er bl.a. kursets formål at give deltagerne en faglig indføring i solcelleanlæg, som opfylder uddannelseskravene i forbindelse med Energistyrelsens godkendelsesordning. Desuden kvalificerer kurset deltagerne til KSO-prøven i forbindelse med KSO-ordningen. Kurset afholdes allerede den 27. februar og man kan stadig nå at tilmelde sig.

Energistyrelsens godkendelsesordning for virksomheder, der monterer små vedvarende energianlæg, er en foreløbig frivillig ordning, som skal være med til at højne kvalitetsniveauet.
Læs mere

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.159