23948sdkhjf

Sådan får du optimal værdi af dit sikkerhedsgulv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Vi er gået ekstra langt for at sikre, at du får gulve, som yder størst mulig beskyttelse i de områder, hvor du har brug for skridsikkerhed.

For Altro er sikkerhed alfa og omega. Derfor går vi ekstra langt for at give dig de mest sikre gulvløsninger.

Med Altros sikkerhedsgulve får du
• Levetidsforventning for hvert produkt, der klart er markeret i vores brochurer og på vores hjemmeside

• Hårdkornspartikler, der løber gennem hele slidlaget. Dermed tilbyder vi skridsikkerhed, der forbliver over en pendultestværdi (PTV) ≥36 i hele produktets levetid. Se efter en ud af en million logoet på alle vores skridsikre gulve.

• Specialistprodukter til specialistløsninger. For eksempel er Altro Stronghold™ 30 / K30, vores special sikkerhedsgulv til kommercielle køkkener, blevet testet med forureninger som fx olie, fedtet vand og mel - og det giver STADIG en skridrisiko på blot en ud af en million i hele dets levetid.

LÆS OGSÅ: Det koster kassen, at danske ansatte skøjter rundt

Nem rengøring – så enkelt er det
Efterhånden som belægning/tryk slides af nogle skridsikre gulve, bliver det nemmere at rengøre dem, fordi de nu er glattere.

Vores løsninger hjælper dig med at overholde hygiejnekravene: De er ikke-porøse og ikke-afskallende, så der hverken kan komme noget ind eller ud. Og fordi de i høj grad er modstandsdygtige over for slag og knubs, er det usandsynligt, at bakterier kan blive fanget af skader på gulvene.

LÆS OGSÅ: Gennemtænkte gulvløsninger sikrer trivsel i beskyttede boliger

Det siger vores kunder
Søren Madsen, partner i GPP Arkitekter, om Altros løsninger til Bofællesskabet Vintervej:

“Altro Aquarius reducerer risikoen for faldulykker til én ud af en million i hele gulvets levetid. Det skyldes hårdkornspartiklerne, som findes gennem hele slidlaget. Badeværelserne er opført med brusebad i hjørnerne, som sikrer optimal support til både beboere og plejere. Skridsikre gulve og let rengøring var essentielle funktioner. Vi har benyttet Altros sikkerhedsgulve i mange år, og vi har gode oplevelser med dem.”

Dorthe Lindegaard, leder af Bofællesskabet Vintervej:

“Gulvene føles meget sikre, hvad enten de er våde eller tørre. Det giver en følelse af sikkerhed i dagligdagen for både beboere og personale. En anden fordel er, at gulvene er nemme at gøre rent. Rengøringspersonalet har desuden bemærket den indbydende atmosfære, som de lyse og venlige farvetoner giver.”

LÆS OGSÅ: Nyt gulv reducerer udgifterne markant

Ulrik Olesen, construction manager hos KPC Herning om en installation hos Siemens, Sønderborg:

“Da vi skulle vælge gulv til køkkenet i Siemens, var det vigtigt, at gulvet var nemt at rengøre samtidig med, at det skulle forhindre fald og være behageligt at gå på. Det var blandt grundene til, at valget faldt på Altro Stronghold 30. Det har en tykkelse på 3 m.m., hvilket gør det ekstremt komfortabelt.”

LÆS OGSÅ: Genbrug vinder frem i sikkerhedsgulve

Hakan Sjölund fra Back Up Group om installationen af Altros gulve og vægsystemer ved Greek Kolgrillsbaren, Sverige:

“Jeg var meget imponeret, da jeg hørte om Altros sikkerhedsgulve til professionelle køkkener og om Altros hygiejniske vægbeklædning. Der var særligt to ting, som Altro Stronghold 30 kunne tilbyde, som jeg har været på udkig efter længe – at løsningen er skridsikker gennem hele gulvets levetid, og at den er vand- og smudsafvisende. For andre sikkerhedsgulve gælder det ofte, at skridsikkerheden kun er i overfladen, så når gulvet slides ned, giver det ikke skridsikkerhed længere. Jeg vil uden tvivl bruge Altros sikkerhedsgulve og Altro Whiterock i fremtidige køkkenprojekter.”

Læs mere om sikkerhedsgulve med vedvarende skridsikkerhed her: http://www.altro.dk/Gulve/Sikkerhed


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.126