23948sdkhjf

Grønne tage hjælper bierne

| Medlemsnyhed | Indrykket af GrowTek Entreprise ApS

I byerne kan det være svært for bier og andre insekter at finde grønne områder med blomster, der skal bestøves.

Bierne i Europa og USA er ramt af en mystisk massedød kaldet "Colony Collapse Disorder", hvor hele kolonier ganske enkelt forsvinder. Noget der kan få store konsekvenser for planter og frugttræer, der er dybt afhængige af biernes bestøvning af blomsterne, for at kunne producere frugt og grønt.

Ifølge Illustreret Videnskabs beregninger, så bestøver honningbier ca 70 ud af de 100 plantearter, der brødføder omkring 90% af Jordens befolkning. 

Forskerne peger på bestemte sprøjtemidler fra landbruget, som en mulig hovedårsag til biernes forsvinden. Derfor kan et grønt tag give bierne flere steder at samle næring uden sprøjtemidler. Sedumplanterne fra GrowTek har forskellige små blomster, som bier og andre insekter nyder at besøge.

Vil du gøre noget godt for bierne, sommerfugle, natsværmere og andre insekter, så få lagt et flot blomstrende grønt tag på dit hus, carporten eller andet. 

GrowTek etablere grønne tage på alle typer bygninger, som skoler, industribygninger, boligblokke og privatboliger. Dette kan du se masser af eksempler på under billeder af vores referencer. (klik her)

Kontakt os gerne for et tilbud på dit projekt.

Tlf 70 20 20 71 eller 

E-mail: info@growtek.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GrowTek Entreprise ApS

Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
GrowTek Entreprise ApS

Billeder & videoer

sedumplante med bilogo

Send til en kollega

0.103