23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny bestyrelsesformand i Brancheforeningen Danske Byggecentre

Efter 10 år i bestyrelsen (9 af dem som bestyrelsesformand) har Poul Erik Grønfeldt, XL-BYG Grønfeldt A/S, valgt at træde ud af bestyrelsen i Danske Byggecentre. Carl Bladt Hansen, Davidsen Tømmerhandel A/S, tager over som bestyrelsesformand.

Hos Danske Byggecentre vil vi gerne benytte lejligheden, til at sige tak til Poul Erik for det enorme arbejde, der er blevet lagt i jobbet. Det har været en kæmpe gevinst for såvel os i administrationen som for branchen, at Poul Erik i sine 9 år som formand, har arbejdet på at udvikle, modernisere og forbedre vilkårene for landets byggecentre.

Poul Eriks formandskab har været en periode med mange aktiviteter og store forandringer, der har ændret hele organisationen. Mest markant er vi gået fra at hedde Trælasthandlerunionen til nu at hedde Brancheforeningen Danske Byggecentre. For udefrakommende kan det virke som et ubetydeligt navneskifte. Men for vores branche afspejler det, at vi følger med og vil være en del af udviklingen. At vi vil bidrage til at innovere og forbedre byggeriet.

Carl Bladt Hansen indtræder som ny formand
Carl Bladt Hansen overtager roret, og indtræder som formand i Brancheforeningen Danske Byggecentre. Vi kan ikke komme i tanke om en mere kompetent mand til at træde i Poul Eriks sko, og vi er sikre på at Carl Bladt vil bære faklen videre, og fortsætte udviklingen i vores branche, så vi i fremtiden vedbliver at være den indflydelsesrige organisation, som vi er i dag.

Bestyrelsen er herefter sammensat som følger:
Carl Bladt Hansen, Davidsen Tømmerhandel A/S, formand
Tony Hansen, Bygma A/S, næstformand
Carsten Ludvig, Johannes Fog A/S
Britta K. Stenholt, STARK A/S
Thorbjørn Sejer, XL-BYG
Jesper Plugge, XL-BYG Øbro Træ A/S, suppleant
Peter Schepler, Bygma A/S, suppleant

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@bdb.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.062