23948sdkhjf

Der er mange gode grunde til at bruge miljøvenlig emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Vi lever i en tid, her i 2018, hvor forbrug er blevet til overforbrug og hvor miljøet er kommet under gevaldigt pres.

Miljøvenlig pakning kan gøre en større forskel end de fleste forestiller sig. Faktisk bruger mennesket på nuværende tidspunkt hvad der svarer til 1,7 jordkloders ressourcer på et år. Man behøver ikke at være uddannet matematiker for at regne ud, at det regnestykke ikke går op i det lange løb.  

Det kan være en uoverskuelig tanke at skulle kaste sig ud i at ændre på den miljømæssige tankegang på verdensplan, men man kan sagtens gøre en stor forskel uden at stille sig op på talerstole og melde sig ind i alverdens miljøorganisationer. Her kommer miljøvenlig pakning ind i billedet. Man kan nemlig starte med at se på sig selv og sin virksomhed - begynder man at bruge mere miljøvenlig emballage er man allerede trådt et stort skridt i den rigtige retning.  

38 fodboldbaner fyldt med træer

Så mange af naturens ressourcer bliver der årligt brugt på emballage bare i Danmark. Det meste af emballagen ender i skraldespanden efter en enkelt tur i postbilen og mange varer kunne sagtens sendes afsted i mindre kasser med mindre kassefyld. 

Bruger man miljøvenlig emballage fremstillet af genbrugsmaterialer, dette kunne f.eks. være papkasser. (Klik her for at se vores udvalg af papkasser) og i mindre mængder, kan man være med til at nedbringe de tal betydeligt - og selvom det måske kun drejer sig om et par enkelte træer på de 38 fodboldbaner er det stadig et skridt i den rigtige retning.  

Der bliver årligt brugt 3870 tons emballage i Danmark. Det tal kan nemt sænkes hvis flere vælger at sende varer afsted i mindre kasser. Gør flere det, vil der både blive brugt mindre emballage og mindre energi til fragt, da de mindre kasser vil optage mindre plads i bilen eller på flyet og dermed gøre det muligt at fragte mere på en gang.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.153