23948sdkhjf

Løwener søger dygtig entreprenørmekaniker til Glostrup

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Har du god erfaring med service og reparation – og med el og hydraulik? Så er det dig vi mangler som udekørende montør.

Løwener søger dygtig entreprenørmekaniker til Glostrup

Nye og gamle maskiner – dine opgaver spænder vidt
Løwener er kendt for sin ekspertise i service og reparation af et bredt maskinprogram – herunder asfaltudlæggere og -fræsere, tromletræk og pladevibratorer, minigravemaskiner og fejemaskiner. Det gælder såvel egne som fremmede fabrikater. Til vores fagligt stærke værkstedsteam (p.t. 6 personer) i Glostrup mangler vi dig i rollen som udekørende montør. Det er en absolut fordel, hvis du har erfaring i asfalt- og fejemaskiner.

Professionel indstilling og erfaring
Vi forventer, du er er uddannet entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende. Det vigtigste er dog, at du har solid erfaring med elektriske anlæg, hydraulik, service, reparation og vedligeholdelse af entreprenørmateriel. Vi hjælper med supplerende uddannelse og træning. Det er også væsentligt, at du har en professionel holdning til dit arbejde, og at du forstår betydningen af at levere den bedst mulige kvalitet til kunderne, så de også vælger Løwener næste gang.

Samarbejdsånd og værkstedshumor
Du har gode samarbejdsevner, da du skal arbejde sammen med mange forskellige mennesker – både internt og eksternt. Du er typen, der yder en ekstra indsats, når kunden forventer det, og i de perioder der er behov for det. Du kan læse og forstå engelsk, og har du lastbil- og truckkørekort, er det en fordel.

Sidst men ikke mindst er du udadvendt og imødekommende, og du bidrager gerne til værkstedshumoren med en frisk bemærkning.

Brug dine evner, bliv udfordret med mange forskellige maskiner og bliv en del af vores stærke team.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kontakt servicechef Ole Jensen på tlf.nr. 4064 3009 / e-mail oj@loewener.dk – meget hurtigt og senest 21.2.2018, hvis du er interesseret i jobbet.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

Løwener er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Vi forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, auto- og transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark. 

Løwener forhandler bl.a. Kubota minigravemaskiner og minilæssere, Bomag jord- og asfaltmateriel, Bomag lossepladskompaktorer, Kubota og Ausa dumpere samt Ravo og Mathieu kompaktfejemaskiner.
Løwener har 65 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Glostrup og Stilling.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.151