23948sdkhjf

Forbo inspirerer til bæredygtigt design

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

6. – 10. februar sætter Forbo fokus på bæredygtigt design ved Stockholm Furniture & Light Fair.

Besøgende på Skandinaviens ledende designmesse kan især blive inspireret af det ideelle samspil mellem træ og linoleum.

Bæredygtighed: Forbo bruger forårets Stockholm-messe til at sætte ekstra skarpt fokus på linoleum som bæredygtigt materiale i design og byggeri. Derfor er Forbos stand et inspirerende sceneri, der skal give nye ideer til, hvordan det velkendte materiale kan udnyttes kreativt og i samspil med andre materialer. Der er blandt andet mulighed for at se og ikke mindst røre ved Furniture Linoleum og Bullitin Board-kollektionerne og få ideer til hvordan det bløde, naturlige linoleum kan indgå i møbeldesign.

Linoleum fremstilles af 97% naturlige råvarer, hvoraf 72% er hurtigt fornyelige, som f.eks hør (linolie) og træmel -  det er der ikke ret mange andre materialer, der kan konkurrere med. Et bæredygtighedsargument stadig flere lægger vægt på, og så er det selvfølgelig svanemærket.

På standen kan arkitekter, indretningsarkitekter og designere også opleve hvor fleksibelt linoleum er praktisk og æstetisk. Marmoleum Imagine-serien viser for eksempel, hvordan aqua-jet teknikken kan anvendes til mønstre, logoer of unikke designdetaljer i gulvbelægninger

Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at teste Flotex Planks; tæppe-planker på 25 x 100 cm med hele 80 millioner 6.6-nylonfibre pr.kvm. Den innovative gulvbelægning er vaskbar, støjdæmpende, skridsikker og komfortabel i særklasse. Hele seks forskellige overflader gør den let at passe ind i rigtig mange sammenhænge.

Stockholm Furniture & Light Fair løber fra tirsdag den 6. til lørdag den 10. februar.

Forbo AB udstiller på stand A29:10

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Send til en kollega

0.125