23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en løftestærk Grove til NKU

UN Mobilkraner har leveret endnu en 250 tons fuldhydraulisk Grove-kran, denne gang til NKU på Nykøbing Falster.

”Kranen er indkøbt som en naturlig udvidelse af vores kranflåde. Vi har en Grove-mobilkran i forvejen, som vi er rigtig godt tilfredse med, og derfor valgte vi også denne gang en Grove. Og så har den det plus, at den kan løfte noget mere end vores øvrige mobilkraner, som hidtil har haft et maks. på 220 tons.”

Sådan fortæller Torben Skab, direktør hos NKU, om deres seneste forstærkning: en 250 tons fuldhydraulisk og terrængående kran fra Grove af modellen GMK5250L.

God allround-kran til alsidige opgaver

Transportvirksomheden med base på Nykøbing Falster har mere end 45 års erfaring med specialtransport og kranarbejde som bl.a. elementmontage og montage af stålkonstruktioner. Og den nye Grove-kran passer perfekt til NKU's varierende opgaver og brede kundekreds, fordi den ifølge Torben Skab både løfter tungt og rækker langt og er nem at manøvrere. Den femakslede mobilkran har en løftekapacitet på 250 tons og en bomlængde på 70 meter. Den er udstyret med en 6-cylinders Mercedes Benz dieselmotor og en VIAB turbokobling, som sikrer friktionsfri kørselsigangsætning og bremsning.

Positiv erfaring afgjorde valget

Den nye kran blev leveret i slutningen af december sidste år og blev taget i brug i starten af januar. Ligesom i 2015, da NKU købte deres første Grove mobilkran, er det også denne gang UN Mobilkraner, der har leveret seneste skud på stammen til vognparken. Direktør Torben Skab fortæller, at både valg af producent og leverandør skyldes positiv erfaring med begge:

”Valget var meget ligetil. Vi har været rigtig godt tilfredse med vores anden Grove-mobilkran, ligesom vi også har oplevet en rigtig god service fra UN Mobilkraner i den forbindelse,” lyder det fra direktøren. Han tilføjer, at det samme har været tilfældet med den nye kran, som har kørt upåklageligt, siden den blev sat i drift i starten af året.

Skulle den på et tidspunkt blive ramt af nedbrud, er hjælpen imidlertid ikke langt væk. Som leverandør af Grove-kraner til det danske, svenske og norske marked har UN Mobilkraner nemlig altid reservedele på lager, ligesom de også har en døgnbemandet vagttelefon, så deres kunder er sikret hurtig udbedring ved evt. nedbrud.

Ny kran sikrer opdateret vognpark

NKU's nye Grove GMK5250L er ifølge Torben Skab ikke indkøbt specifikt til løsning af specialopgaver, men derimod som et stærkt supplement til kranflåde, der sikrer virksomhedens kunder en optimal løsning af deres løfteopgaver:

”Vi vil gerne sende et til signal til vores kunder om, at vores materiel er nyt og i orden. Når en kunde bestiller en kran og betaler os for det, skal han også kunne forvente, at han får noget nyt og ordentligt materiel. Og det kan vi garantere, blandt andet takket være vores nye Grove-kran.”

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

NHJ
Niels Hoffmann Jensen
Direktør
nh@unmobilkraner.com

Send til en kollega

0.048