23948sdkhjf

FXA opruster på PR-fronten

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Factor X Adman udvider medarbejderstaben. Vi opruster indenfor PR og får derudover to dygtige gæster på bureauet.

Hos Factor X Adman er vi glade for at kunne byde velkommen til tre nye ansigter.

Pawel Antoni Lange
Pawel Antoni Lange er ny mand på PR-fronten hos Factor X Adman, hvor han skal være med til at udvikle PR-strategier og sikre vores kunder synlighed. Pawel er cand.mag. i Moderne Kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet og har også en HA fra CBS. Pawel har tidligere arbejdet sammen med os på flere projekter. De seneste 12 år har han arbejdet som PR-/kommunikationskonsulent for henholdsvis JJW Arkitekter og JUUL FROST Arkitekter. Ved siden af sit virke hos Factor X Adman arbejder Pawel som konsulent for BIM Equity og Danske Landskabsarkitekter.

LÆS OGSÅ Arkitekturformidling, der virker… 

Lene Lindstrøm
Lene Lindstrøm har været Marketing & Innovation Manager hos Pressalit i en årrække og er nu på jagt efter et nyt sted, hvor hun kan skabe strategisk innovation og forretningsudvikling. I mellemtiden har hun indtaget en plads på vores kontor i Aarhus og arbejder netop nu på en forretningsplan, der skal bringe os i dialog med nye, spændende kunder og samarbejdspartnere.

Lene har en Master i Innovation & Ledelse fra Aarhus Universitet og CBS og er derfor skarp på, hvordan man får innovation integreret i den overordnede strategi, herunder hvordan man får implementeret arbejdet med innovation i organisationen i praksis.

LÆS OGSÅ PR med Pawel – og to dygtige gæster på bureauet 

Lasse Bøeg Grenvald
Samtidig har vi også fornøjelsen af at have Lasse Bøeg Grenvald hos os i nogle måneder. Lasse er jobsøgende og er uddannet journalist med en bachelor i retorik.

Lasse har ordet: "Som nyuddannet i retorik og journalistik tiltræder jeg FXA-teamet for at få hår på brystet og en fod indenfor i branchen. Jeg kommer fra en praktik som video-journalist på Illustreret Videnskab, hvor jeg havde ansvaret deres video-sektion på hjemmeside og sociale medier, hvilket bl.a. udmøntede sig i føljetonen "Kongerækken på (næsten) 1 minut".

LÆS OGSÅ Strategisk kommunikation 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Billeder & videoer

PAWEL FXA 01FXA-Lene-Lindstrom-OlsenFXA-Lasse-Boeg-Grenvald

Send til en kollega

0.254