23948sdkhjf

Programmet er klar til årets konference om indretning af fremtidens kontor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Arbejder du til daglig med kontorbyggeri og -indretning? Og vil du gerne lære mere om inspirerende og kreative kontormiljøer? Så skal du med på Nohrcons kontorkonference med studietur dagen inden. Early bird-rabatten udløber 1. marts!

På Nohrcons konference om fremtidens kontor ser vi på, hvordan vi bedst udnytter vores bygninger, så de støtter op om organisationen og passer til de aktiviteter, der skal foregå i dem.

INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR 2018

10.-12. april 2018, København


Vi inviterer til debat om kontorindretning, arkitektur, bæredygtighed, organisationsforandringer og fremtidens arbejdsmarked – og sætter fokus på, hvordan vi bedst planlægger fremtidens arbejdsplads og får mest muligt ud af kvadratmeterne.

OVERBLIK OVER KONFERENCEDAGENE:
D. 10. april kan du helt eksklusivt komme bag om kulissen på flotte kontordomiciler i København og omegn. Her kan du nemlig komme på studietur til fire nye eller renoverede kontorer. På turen kan du bl.a. se det unikke Nomad Workspace, som er et renoveret kontorfællesskab til kreative sjæle. Du kan også opleve det nye Furesø Rådhus, der åbnede i oktober 2017.

D. 11. april kan du høre mere om, hvordan fremtidens kontorpladser ser ud. Du får indblik i hvilke egenskaber, medarbejdere har brug for i fremtiden, og hvordan deres arbejdspladser derfor skal indrettes. Du hører også om, hvordan man integrerer fremtidens teknologi i kontorbyggerier på konferencen.

D. 12. april kan du tilvælge en spændende temadag om SIKRING AF BYGNINGER OG BYRUM 2018. På temadagen kan du høre, hvordan vi bedst ruster vores bygninger og byrum til at være så sikre som mulige i forhold til trusler som terror, brand, indbrud og andre udefra kommende angreb.


Keynote speaker på kontorkonferencen:

Nigel Oseland, ph.d, Workspace Unlimited, UK

Nigel Oseland fra England er uddannet psykolog med speciale i miljøpåvirkning. Han driver til daglig virksomheden Workspace Unlimited, hvor han hjælper virksomheder til et bedre arbejdsmiljø. Nigel vil tale om, hvordan det optimale arbejdsmiljø ser ud. Bl.a. mener Nigel, at medarbejdernes trivsel og produktivitet burde være i fokus frem for at finde den billigste løsning til indretningen. Jo bedre arbejdsmiljø, jo mere tilfredse medarbejdere og højere produktivitet.


Se det komplette program, pris og tilmelding på Nohrcons hjemmeside:

INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR 2018

OBS: Der er reduceret pris ved tilmelding frem til d. 1. marts!

Tilmeld 3, betal for 2!


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Infrastruktur, Anlæg, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.135