23948sdkhjf

NBIMA - Internationale eksperter, byggeprojekter og Virtual Reality

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

20. til 22. marts afholder Nohrcon, BIM Equity og buildingSMART den anden udgave af Nordic BIM Academy.

Nordic BIM Academy er tre dage fyldt med studieture,"Build Copenhagen Live"-konkurrence, "OpenBIM in Action", samt virksomheds- og projektpræsentationer.

Internationale talere og projektpræsentationer

Foster + Partners fra Storbritannien, Soini & Horto fra Finland og Aidea fra Filippinerne er blot nogle af de internationale virksomheder, der fortæller om deres store projekter, hvor de nyeste digitale redskaber spiller en afgørende rolle. Fra Danmark møder du Lene Espersen CEO, Dansk Arkitektvirksomheder, Torben Klitgaard fra BLOXHUB og Jan Karlshøj fra buildingSMART. På Nordic BIM Academy bliver du blandt andet klogere på, hvordan BIM er en integreret del af den igangværende udvidelse Københavns Lufthavn, Tagkronen i Vanløse og BIO 4 på Amagerværket.  

VDC og Virtual Reality 

På Nordic BIM Academy er der også fokus på byggefasen med præsentationen af ​​MT Højgaards VDC-strategi, António Ruivo Meireles fra ndBIM deler ud virksomhedens erfaringer med at arbejde med de største store spanske entreprenører, mens Paul Surin fra Wienerberger løfter sløret for hvordan teglproducenten arbejder med Digital Supply Chain. Sune From projekt- og entreprisechef på Nyt Hospital Nordsjælland fortæller om, hvordan de bruger Virtual Reality til at skabe en mere dialogbaseret og brugerinddragende proces, reducere konstruktionsfejl, forberede ibrugtagelse samt drift og vedligehold.

LÆS OGSÅ BIM Equity VR bliver Epiito

Build Copenhagen Live

Som en del af Nordic BIM Academy afholder buildingSMART konkurrencen "Build Copenhagen Live", hvor tværfaglige teams har 48 timer til at gennemføre et komplet projekt.

Læs mere om Build Copenhagen Live her >>

 

INFO NORDIC BIM ACADEMY 2018
Nordic BIM Academy afholdes af Nohrcon i samarbejde med BIM Equity og BuidlingSMART. GRAPHISOFT og Trimble er konferencepartnere.

Registrering og yderligere information på Nohrcons hjemmeside >>

Pris for fuld konferencepakke er 5065 kroner, mens prisen for en dags konference er 2010 kroner. Du kan registrere 3 og betale for 2. NB: Alle priser er ekskl. moms.

ILLUSTRATION: Tagkronen af Sangberg er et af de projekter, der bliver præsenteret på Nordic BIM Academy. Projektet udføres i samarbejde med POLYFORM, WERK Arkitekter, H+ Arkitekter, Leonard Designarkitekter, Grontmij, Ingholt Ingeniører, Tetris A/S. Rendering af Sangberg

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.131