23948sdkhjf

Vi søger en jeg-ved-præcis-hvad-projektet-kræver Entreprise- og projektberegner El

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Projektafdelingen er i en rivende udvikling, og derfor søger vi en ny kollega til projektkontoret i Vejen.

Som entreprise- og projektberegner arbejder du på tværs af vores organisation, og du har derfor en stor berøringsflade med leverandører og mange af dine kolleger i vores markeds- og salgsorganisation.

Dine opgaver og ansvarsområder 

Du får ansvaret for at beregne større projektleverancer til vores kunder. Du forstår at sætte dig i kundens sted, og du formår at lave den mest fordelagtige løsning fra sag til sag ud fra dialog med dine kolleger og vores leverandører.

Solars projektafdeling er under løbende udvikling, og du bidrager konstruktivt med gode ideer til, hvordan vi kan arbejde smartere i hverdagen. Vi forventer, at du efter endt oplæring arbejder selvstændigt med de projekter, du får ansvaret for. Du vil også deltage i udarbejdelse af årsaftaler på udvalgte større kunder samt løse ad-hoc opgaver.

Du kommer til at indgå i et team af 5 dygtige og engagerede kolleger og vil få reference til projektchefen.

Dine kvalifikationer

For at få succes i jobbet forventer vi, at du har et alment, godt produktkendskab inden for el. Har du erfaring fra projektmarkedet, enten som entrepriseleder eller entrepriseberegner, er det at foretrække, men du kan også have en baggrund som projektleder / overmontør fra den el-tekniske branche.

Du er en god kommunikator og har et godt kendskab til IT, herunder Office-pakken.

Da der som regel er mange bolde i luften på én gang, evner du at bevare overblikket. Du arbejder struktureret og er i stand til at se en opgave som en helhed samtidig med, at du kan se de enkelte detaljer.

Ansøg senest den 4. marts 2018

Lyder dette som en god udfordring for dig? Så send din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til jobbet eller til Solar 

Kontakt projektchef Erik M. Andersen på 40 64 12 41 eller ea@solar.dk

 

SØG STILLINGEN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.126