23948sdkhjf

Solar Light søger en jeg-kan-spotte-mulighederne Belysningskonsulent – Nordjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Brænder du for projekt- og konceptsalg? Brænder du for at komme ud til dine kunder og sikre det aftalte, og er du typen, der ikke er tilfreds, før ordren er i hus?

Hvis svaret er ja, så er stillingen som belysningskonsulent i Nordjylland lige noget for dig. Dine kunder vil primært være elinstallatører og rådgivende ingeniører, og du bliver tovholder på de projekter, du er med til at etablere, og for deres gennemførelse.Solar Light-teamet består af 30 engagerede medarbejdere, der i fællesskab sikrer, at vi er blandt de største og mest innovative leverandører af teknisk belysning i Danmark. Vi søger en kollega, der har lyst til at være en del af et team med vindermentalitet, og som ikke er bange for at gå forrest for at opnå succes. Du ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og du trives i et uformelt men også professionelt arbejdsmiljø. Du får reference til salgschefen for Solar Light i Region Nord.

Dine primære opgaver og ansvarsområder er:

• Udvikling af samarbejdet med eksisterende kunder

• Bearbejdning af nye kundeemner

• Udvikling af samarbejdet med det foreskrivende led

• Udarbejdelse af professionelle belysningsløsninger

• Udarbejdelse og opfølgning på tilbud

• Projektstyring i forbindelse med afvikling af større ordrer

Dine kvalifikationer

Du har et fagligt netværk, der gør, at du færdes hjemmevant ude hos dine kunder, og du har flere års erfaring med salg af belysning. Du har overblik og godt humør – også når det går stærkt, og du trives med at have mange bolde i luften. Du er en rutineret bruger af Office-pakken, og du har erfaring med DIALux. 

Ansøg senest den 4. marts 2018

Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller til Solar?  

Kontakt salgschef Flemming Andreasen på 40 64 12 21 eller fla@solar.dk

Tjek www.solarlight.dk

 

SØG STILLINGEN HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.146