23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du til salg i Danmark?

Vi søger en ambitiøs og handlekraftig Key Account Manager med erfaring fra byggebranchen – ikke nødvendigvis salgserfaring – og med mod på at vinde nye kunder og optimere salget til eksisterende.

Du har en byggeteknisk uddannelse eller lignende og erfaring fra byggebranchen. Du er god til at lytte og sætte dig ind kundernes behov. Nu vil du gerne sælge præfabrikerede badekabiner til byggeprojekter over hele landet.

Du er systematisk og kan holde mange bolde i luften. Du møder dine kolleger med tillid, og du er troværdig, så kolleger og kunder kan have tillid til dig. Du kan lide et job med mange aktiviteter – og hvor det indimellem går stærkt!

Dine opgaver hos Badelement:

  • Salg i Danmark
  • Behandling af forespørgsler
  • Opfølgning på tilbud
  • Forhandling af ordrer
  • Ordrebehandling
  • Teknikmøder


Badelement har hovedkontor i Horsens og tre fabrikker i Polen. Vi er 570 ansatte og producerer årligt 7.500 præfabrikerede badekabiner, skræddersyet til hvert enkelt projekt og leveret just in time, klar til montering i såvel nybyggeri som renovering over hele Danmark. Vores badekabiner overholder altid krav til DGNB-certificeret og svanemærket byggeri. Badekabiner letter byggeledelsen og giver serieproduktionens fordele, så de bæredygtige badekabiner koster ikke mere end andre badekabiner.

Løn efter kvalifikationer. Firmabil. Tiltrædelse hurtigst muligt.


Få mere at vide hos direktør Henning Jørgensen
Tlf. 7626 9600
Mobil: 2016 5474

Badelement
Levysgade 14, st.
8700 Horsens

Send din ansøgning til HJ@badelement.dk snarest. Vi holder løbende samtaler, men venter gerne på den rette.

Badelement A/S
Levysgade 14, st.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31752469

Kontaktperson

AF

Send til en kollega

0.065