23948sdkhjf

5 gode grunde til at indgå en fast serviceaftale

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blendex A/S

Blendex er eksperter i servicering af alle solafskærmningsanlæg over hele landet. En fast serviceaftale er din sikkerhed for lang levetid og pålidelig drift af solafskærmningen.

Selv de bedste solafskærmningsprodukter bør løbende efterspændes, smøres og justeres for at sikre en høj driftsikkerhed og en lang levetid. Professionel service og vedligeholdelse er et af Blendex’ kerneområder. Vi servicerer alle typer og mærker af solafskærmning over hele landet.

Egen serviceafdeling
Vores serviceteknikere har en stor viden om vores solafskærmningsløsninger. De ved, hvordan de skal håndtere ”byggetolerancer” og kan foretage mindre tilpasninger under montagen.

Egen el-afdeling
Vi foretager gerne tilslutningen af solafskærmningen til el-nettet samt udfører relaterede opgaver. Det er derfor ikke nødvendigt at entrere med flere forskellige leverandører, man kan nøjes med én samarbejdspartner.

5 gode grunde til at indgå en fast serviceaftale med Blendex

  • Du får ingen ubehagelige overraskelser.  Du kender dine årlige omkostninger til service og vedligehold.
  • Vi husker for dig. Du ikke selv huske at bestille service på din solafskærmning. Aftalen vil indgå i vores faste planlægning.
  • Du kan være tryg. Du møder de samme serviceteknikere, som ved, hvordan virksomhedens solafskærmning fungerer.
  • Vi er altid lige i nærheden. Vores service- og automatikafdelinger er landsdækkende og har stor kapacitet.
  • Du bevarer reklamationsretten. Kun hvis du har en fast aftale om service, kan du være sikker på at bevare din reklamationsret. 

Læs mere om vores service


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blendex A/S

Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Danmark
Blendex A/S

Send til en kollega

0.436