23948sdkhjf

Pettinaroli sikrer komfort til beboerne i ”The Silo” i Nordhavn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

38 luksuslejligheder i Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt, The Silo i Københavns Nordhavn, er udstyret med gulvvarme og styresystemet COMFORT IP* – SmartHome løsningen fra Pettinaroli.

Den tidligere foderstofsilo i Nordhavn blev kaldt ”HVA DRIKKER MØLR”-siloen, fordi det i gamle dage stod skrevet med kæmpe bogstaver øverst på bygningen.
I dag er siloen omdannet til 38 luksuslejligheder på mellem 60 og 240 m2 fordelt på 17 etager med en offentlig udstilling i stueetagen og en restaurant på toppen af bygningen.
Selve siloen har fået nyt ydre, mens man har bevaret meget af det rå indre, herunder store betonsøjler og varierende lofthøjder, helt op til 5,5 meter. Flere af lejlighederne er i to plan, og alle lejligheder har minimum én stor altan og store panoramavinduer med en fantastisk udsigt til skyline og Øresund.

COMFORT IP i alle lejligheder
Alle lejligheder i The Silo er indrettet med gulvvarme fra Pettinaroli. Lige fra fordelersystemet i teknikrummet til gulvvarmereguleringen i stuen. Pettinaroli’s KVIKSHUNT leverer varmen ud til de respektive rum og sammen med COMFORT IP systemet opfylder det på en simpel og nem måde de basale krav til rumregulering og optimal komfort i hver enkelt lejlighed. Trådløse rumtermostater i lækkert design, passer perfekt ind i de topmoderne lejligheder.
 
Jørgen Beck fra BECKO VVS har ”ro i maven”
COMFORT IP er et modulerende styresystem, som automatisk regulerer mængden af vand i de enkelte kredse, så du som installatør sparer tid, fordi du slipper for at indregulere.

”Vi har valgt at installere Pettinaroli’s COMFORT IP gulvvarmesystem i disse lejligheder, fordi det er et rigtig godt system. Det indregulerer gulvvarmen helt af sig selv. Kunden opnår den optimale komfort, og det sparer os en masse tid på installationen. Samtidig giver det en dejlig ro i maven, når man kører fra kunden – man ved, at det bare spiller”, siger Jørgen Beck fra BECKO VVS i Slangerup. BECKO VVS har stået for hele VVS- & ventilationsentreprisen i The Silo.

Læs også: Slip for at indregulere gulvvarmesystemer – brug Pettinaroli COMFORT IP ››

SmartHome-løsning øger både sikkerhed og komfort i de 38 luksuslejligheder

COMFORT IP er meget mere end et gulvvarmeanlæg. Systemet kan kobles på internettet via Pettinaroli Access Point. Med vores gratis app, ALPHA IP, kan beboerne styre og regulere gulvvarmen med deres smartphone, uanset om de er hjemme eller på farten. Og da systemet er fremtidssikret med COMFORT IP, kan de vælge at tilslutte lysstyring, alarmsystem og brandalarm.

Se de mange muligheder med COMFORT IP ››

Yderligere et utal af muligheder venter lige rundt om hjørnet: Persiennestyring, ovenlysvinduer, markiser – alt direkte styret fra en Smartphone med stemmestyring.  ”Tænd lyset i gangen” eller ”Sænk temperaturen i stuen med 2 grader”, vil det snart lyde i lejlighederne i The Silo.

Læs også: Hvordan ser det intelligente hjem ud i fremtiden? ››
 
Også brugsvandsfordelerrør og ventiler til varmemålere fra Pettinaroli

Udover gulvvarme har Pettinaroli også leveret brugsvandsfordelerrør til alle lejligheder samt ventiler til varmemålere. Disse ventiler er med følertilslutning for måling af temperatur på frem- og returløb, derved kan f.eks. kalorieforbrug afmåles for hver enkelt lejlighed.
 
Skal vi hjælpe dig med at dimensionere et gulvvarmesystem hos din kunde?
Så ring til os på tlf. 6341 0900 eller klik her ››
 

*COMFORT IP er ved dette byggeri leveret som ALTECH V3 IP.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Send til en kollega

0.167