Skal du med på den danske fællesstand på Seafood Processing Global 24.-26. april i Bruxelles?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

SPG er verdens førende messe for teknologi, løsninger og emballage til fisk og skaldyrsforarbejdningsindustrien. Mere end 25 virksomheder er tilmeldt den danske fællesstand. Få ledige stande tilbage. Hvis interesseret kontakt os allerede i dag.

2018 versionen af den danske fællesstand på SPG bliver den største til dato med mere end 25 danske virksomheder tilmeldt pt. og vil være placeret centralt i hal 4. Ved deltagelse på den danske fællesstand vil du sammen med de øvrige danske udstillere opnå en stærk platform og synliggørelse af din virksomhed og produkter. De stærke danske kompetencer og innovative løsninger vil blive profileret via den danske fællesstand på denne vigtige messe for procesudstyr og løsninger til fisk og skaldyrsforarbejdningsindustrien.

Besøgende på SPG er en international skare, så du vil få mulighed for at møde stærke og relevante beslutningstagere fra fisk og skaldyrsforarbejdningsindustrien fra det meste af verden.

Vi sørger i Danish Fish Tech Group for det praktiske i forbindelse med jeres deltagelse på den danske fællesstand, så du kan koncentrere dig om det væsentlige, nemlig salget og dialogen med både eksisterende og nye kunder.

Er det noget for dig og din virksomhed, så kontakt os allerede i dag, da vi kun har få ledige pladser tilbage, som vil blive fordelt efter første-til-mølle princippet.

Læs  også  mere på vores hjemmeside

Kontakt os for mere info:

Martin Winkel, martin.winkel@dk-export.dk,  tlf  60208557

Lise-Marie, lisemarie.hornsved@dk-export.dk, tlf 60208568


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.162